Vidiauto Novosti Najave Ansu Fati je novi ambasador marke Cupra

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 30.03.2021. 06:14

Ansu Fati postaje najnovijim ambasadorom marke Cupra

Ansu Fati je novi ambasador marke Cupra

Zvijezda u usponu nogometnog kluba FC Barcelona povećat će međunarodnu prepoznatljivost marke Cupra, a već je konfigurirao svoju verziju modela Cupra Formentor.

Ansu Fati, napadač nogometnog kluba FC Barcelona, postaje novim ambasadorom marke Cupra. Mlada zvijezda stupa u redove automobilskog proizvođača i tako potiče međunarodnu prepoznatljivost marke. Nakon njemačkog vratara Marca ter Stegena, on je drugi igrač kluba FC Barcelona koji postaje ambasadorom marke. Početkom godine Ansu je bio zvijezda kampanje ''Going Forward'' marke Cupra te je odaslao poruku optimizma za 2021. godinu.

Ansu-Fati-becomes-the-newest-CUPRA-ambassador_01_HQ

Najmlađi igrač ikad koji je postigao gol tijekom Lige prvaka UEFA-e posjetio je sjedište u Martorellu i susreo se s Wayneom Griffithsom, predsjednikom uprave marke Cupra, u sjedištu tvrtke. Također, Ansu je imao priliku saznati više informacija o budućim projektima marke tijekom posjeta centru za dizajn Design Centre, gdje mu je dobrodošlicu uputio Jorge Diez, direktor odjela za dizajn marke.

Ansu-Fati-becomes-the-newest-CUPRA-ambassador_05_HQ

''Mi u marki Cupra uvelike se poistovjećujemo s karijerom Ansua Fatija, mladića skromnog podrijetla koji se bori za svoje snove te nadahnjuje nove naraštaje iz Barcelone svojom odlučnošću i ambicijom. Automobilska marka i mladi nogometni igrač tijekom kratkog su razdoblja utabali put u automobilskom i nogometnom svijetu zahvaljujući svojim karakterima koji ne pristaju na kompromise i čežnjom za neprestanim napretkom. Ansu želi predstavljati promjenu i pomoći pri daljnjem razvoju društva, zbog čega će postati dijelom skupine mladih ljudi spremnih na izazove s pomoću kojih marka Cupra namjerava uvesti transformaciju u eru elektrifikacije'', rekao je Griffiths nakon susreta s napadačem kluba FC Barcelona.

Ansu-Fati-becomes-the-newest-CUPRA-ambassador_04_HQ

Napadač ''Barçe'' opisao je kako se osjeća nakon što je postao dijelom marke: ''Drago mi je što mogu predstavljati mladu, dinamičnu i sportsku marku kao što je Cupra, čiji je cilj preispitati konvencije uz prepoznatljiv i stimulirajuć stil. Njezina vizija usmjerena na postizanje vrhunskih rezultata istinski je odraz moje nogometne karijere i vjerujem da će naša suradnja biti itekako uspješna. Radujem se što ću biti aktivno uključen u buduće projekte marke i što ću uskoro moći voziti njezine automobile.'' Ansu Fati iskoristio je povod svojeg posjeta Martorellu te je konfigurirao vlastiti model Cupra Formentor, kao što su članovi njegove momčadi već učinili povodom događaja koji je marka Cupra organizirala na poligonu za vježbanje kluba Ciutat Esportiva Joan Gamper. Tada se okupilo 19 nogometnih igrača iz kluba kako bi personalizirali svoje modele.

Ključne riječi:
Ansu Fati Cupra Formentor
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 8. prosinac 1981.

12-8-1981 Mitsubishi stigao u SAD

Mitsubishi stigao u SAD

Mitsubishi je pod vlastitim imenom počeo prodavati svoje automobile u SAD-u. Mitsubishi je i prethodno prodavao neka svoja vozila u SAD-u, ali samo u suradnji s američkim proizvođačima.

vs

.::.