Vidiauto Novosti Događanja Cupra je i službeno stigla u Hrvatsku

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 19.11.2020. 06:50

Novo na tržištu 

Marka Cupra je i službeno stigla u Hrvatsku

Cupra je i službeno stigla u Hrvatsku

Prije dvije godine je marka Cupra objavila neovisnost od tvrtke Seat, a od ovog mjeseca je marka i službeno dostupna na našem tržištu.

Cupra je prije dvije godine postala posebna marka koja više nije zadužena samo za sportske izvedbe Seatovih modela, već će u ponudi imati i vlastite modele, a od ovog mjeseca je službeno dostupna i na našem tržištu. Tako će od sada svi modeli marke Cupra biti dostupni i svim potencijalnim domaćim kupcima, a početak dolaska obilježava i lansiranje službene internetske stranice, kao i otvaranje ovlaštenih prodajnih mjesta.

CUPRA-Formentor_14_HQ

Tako će svi moći saznati informacije o najnovijim modelima marke ako posjete www.cupraofficial.hr, a potencijalni kupci mogu otići i do ovlaštenih salona u Zagrebu, Rijeci i Osijeku. Prvi model koji će biti dostupan je model Cupra Formentor, model posebno napravljen za marku, a našim će kupcima biti dostupan već do kraja ovog mjeseca, kada će biti poznate i točne cijene i oprema za ovaj model. Trenutno je poznata samo cijena modela Formentor 2.0 TSI (310 KS) DSG7 4DRIVE Veloz od 359.782 kune.

Cupra-Ateca-sprijeda

Kasnije će se ovom modelu pridružiti i kompaktni SUV model Cupra Ateca (300 KS i pogon na sve kotače, cijena kreće od 390.150 kuna), dok će naknadno u ponudu stići i modeli Cupra Leon i Cupra Leon Sportstourer.

Cupra-Ateca-straga
Ključne riječi:
Ateca Cupra Formentor
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 29. studeni 1996.

11-29-1996 Predsjednik VW-a odstupa nakon špijunske afere

Predsjednik VW-a odstupa nakon špijunske afere

Predsjednik Volkswagena Jose Ignacio Lopez morao je odstupiti s položaja nakon optužbi da je ukrao trgovačke tajne iz General Motorsa za vrijeme dok je radio u toj tvrtci. Lopez je 1993. zajedno s još trojicom menadžera iz GM-a prešao u VW.

vs

.::.