Vidiauto Novosti Najave Odlične reakcije na novi Hyundai Bayon

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 24.03.2021. 05:50

Novi Hyundai Bayon potaknuo odlične reakcije novinara

Odlične reakcije na novi Hyundai Bayon

Nakon što je 02. ožujka bila svjetska premijera za novi Hyundai Bayon, pozitivne reakcije na dizajn, ali i količinu prostora u kompaktnim dimenzijama B segmenta ne prestaju stizati.

Hyundai je 02. ožujka predstavio novi SUV, koji je dizajniran posebno za Europu, a riječ je o modelu Bayon. Zanimljivo je kako su novinari iz cijelog svijeta reagirali pozitivno na ovaj model, a koji se neće ni prodavati na njihovom tržištu. Kompaktni Bayon nudi mnogo prostora u unutrašnjosti, ali i u prtljažniku u svojim kompaktnim dimenzijama, a odlikuje se i dugim popisom pametnih značajki sigurnosti, ali i povezivanja.

2021 Hyundai Bayon_01

Evo i što su do sada novinari rekli o potpuno novom Bayonu: Njemački Auto Bild istaknuo je vizualnu privlačnost Bayona: "Bayon dolazi s privlačnim izgledom, digitalnim kokpitom i djelomično elektrificiranim pogonskim sklopovima"; talijanska novinska agencija Ansa također je pohvalila model zbog svog dizajna. ''Uglađen i elegantan dizajn s karoserijom urbanog SUV-a. Kompaktan za grad, ali prostran iznutra, novi Hyundai Bayon u potpunosti utjelovljuje Hyundaijevu filozofiju dizajna Sensuous Sportiness, usredotočujući se na sigurnost i povezivost."

2021 Hyundai Bayon_02

Francuski Caradisiac pohvalio je Hyundaijev najnoviji SUV zbog originalnog stila. "Sa stražnje strane osvjetljenje poput bumeranga, "šiljasti" nos i zategnute linije, čine prilično originalan dizajn." U međuvremenu, druga francuska publikacija L’Auto-Journal pohvalila je Bayon zbog njegove udobnosti i praktičnosti, rekavši da ''Iako je rangiran u klasi urbanog crossovera, ovaj SUV je izdašan u pogledu svog unutarnjeg prostora.''

2021 Hyundai Bayon_03

Uz pohvalu dizajna B-SUV-a, talijanska web stranica Motorionline istaknula je povezivost vozila i elektrificirane pogonske sklopove. "Prepoznatljiv dizajn s puno tehnologije, a dostupan je i s 48-voltnim blago-hibridnim motorima." Njemački list Süddeutsche Zeitung naglasio je koliko je Hyundaijev novi crossover dobro opremljen. "Prilično neobično za kompaktni automobil, Hyundai je učinio sve po pitanju opreme i pogonskih sklopova."

2021 Hyundai Bayon_05

Auto Express vjeruje da će Bayon "protresti" kompaktni crossover sektor. Britanska je publikacija rekla: "Supermini Hyundai Bayon SUV ima svoj debitantski nastup, nudeći obilje praktičnosti, oštar stil, napredne tehnologije i blago hibridne pogonske sklopove". Španjolski Autobild.es istaknuo je funkciju Rev Matching, koja je dostupna u verzijama Bayona s inteligentnim ručnim mjenjačem (iMT). "Još je jedna novost da je to prvi SUV te marke s funkcijom Rev Matching, koja sinkronizira motor kako bi prijelaz na niži stupanj prijenosa bio glađi."

2021 Hyundai Bayon_04
Ključne riječi:
Bayon Hyundai kompaktni SUV SUV
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

UčitavamNa dan: 9. prosinac 1963.

12-9-1963 Proizveden posljednji Studebaker

Proizveden posljednji Studebaker

Studebaker Brothers Manufacturing Company, osnovan tijekom civilnog rata, bio je najveći svjetski proizvođač kočija sa zapregom. Kada su stigli auti, Studebaker je postao poznati proizvođač automobila. Ipak, Studebaker nije mogao držati korak s konkurentima.

vs