Vidiauto Novosti Najave Odlične reakcije na novi Hyundai Bayon

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 24.03.2021. 05:50

Novi Hyundai Bayon potaknuo odlične reakcije novinara

Odlične reakcije na novi Hyundai Bayon

Nakon što je 02. ožujka bila svjetska premijera za novi Hyundai Bayon, pozitivne reakcije na dizajn, ali i količinu prostora u kompaktnim dimenzijama B segmenta ne prestaju stizati.

Hyundai je 02. ožujka predstavio novi SUV, koji je dizajniran posebno za Europu, a riječ je o modelu Bayon. Zanimljivo je kako su novinari iz cijelog svijeta reagirali pozitivno na ovaj model, a koji se neće ni prodavati na njihovom tržištu. Kompaktni Bayon nudi mnogo prostora u unutrašnjosti, ali i u prtljažniku u svojim kompaktnim dimenzijama, a odlikuje se i dugim popisom pametnih značajki sigurnosti, ali i povezivanja.

2021 Hyundai Bayon_01

Evo i što su do sada novinari rekli o potpuno novom Bayonu: Njemački Auto Bild istaknuo je vizualnu privlačnost Bayona: "Bayon dolazi s privlačnim izgledom, digitalnim kokpitom i djelomično elektrificiranim pogonskim sklopovima"; talijanska novinska agencija Ansa također je pohvalila model zbog svog dizajna. ''Uglađen i elegantan dizajn s karoserijom urbanog SUV-a. Kompaktan za grad, ali prostran iznutra, novi Hyundai Bayon u potpunosti utjelovljuje Hyundaijevu filozofiju dizajna Sensuous Sportiness, usredotočujući se na sigurnost i povezivost."

2021 Hyundai Bayon_02

Francuski Caradisiac pohvalio je Hyundaijev najnoviji SUV zbog originalnog stila. "Sa stražnje strane osvjetljenje poput bumeranga, "šiljasti" nos i zategnute linije, čine prilično originalan dizajn." U međuvremenu, druga francuska publikacija L’Auto-Journal pohvalila je Bayon zbog njegove udobnosti i praktičnosti, rekavši da ''Iako je rangiran u klasi urbanog crossovera, ovaj SUV je izdašan u pogledu svog unutarnjeg prostora.''

2021 Hyundai Bayon_03

Uz pohvalu dizajna B-SUV-a, talijanska web stranica Motorionline istaknula je povezivost vozila i elektrificirane pogonske sklopove. "Prepoznatljiv dizajn s puno tehnologije, a dostupan je i s 48-voltnim blago-hibridnim motorima." Njemački list Süddeutsche Zeitung naglasio je koliko je Hyundaijev novi crossover dobro opremljen. "Prilično neobično za kompaktni automobil, Hyundai je učinio sve po pitanju opreme i pogonskih sklopova."

2021 Hyundai Bayon_05

Auto Express vjeruje da će Bayon "protresti" kompaktni crossover sektor. Britanska je publikacija rekla: "Supermini Hyundai Bayon SUV ima svoj debitantski nastup, nudeći obilje praktičnosti, oštar stil, napredne tehnologije i blago hibridne pogonske sklopove". Španjolski Autobild.es istaknuo je funkciju Rev Matching, koja je dostupna u verzijama Bayona s inteligentnim ručnim mjenjačem (iMT). "Još je jedna novost da je to prvi SUV te marke s funkcijom Rev Matching, koja sinkronizira motor kako bi prijelaz na niži stupanj prijenosa bio glađi."

2021 Hyundai Bayon_04
Ključne riječi:
Bayon Hyundai kompaktni SUV SUV
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 4. ožujak 1887.

3-4-1887 Daimlerovo prvo vozilo

Daimlerovo prvo vozilo

Daimlerovo "benzinsko motorno vozilo" doživjelo je svoju prvu testnu vožnju u Esslingenu i Cannstattu, Njemačka. To je bilo prvo motorno vozilo s četiri kotača koje je stvorio Gottlieb Daimler.

vs

.::.