Vidiauto Novosti Događanja Premijerno novi Megane, ali i Maserati, Porsche cup, Leon cup

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 23.02.2016. 00:20

Exclusive Auto Moto Show 

Premijerno novi Megane, ali i Maserati, Porsche cup, Leon cup

Premijerno novi Megane, ali i Maserati, Porsche cup, Leon cup

Između Ženevskoj auto salona i Zagreb Auto Showa u Rijeci se održava Exclusive Auto Moto Show.

Četvrti po redu Exclusive Auto Moto Show u Rijeci se održava od 17. do 20. ožujka 2016., a mjesto održavanja je Tower Centra Rijeka, na površini od 4000 kvadratnih metara.

Za sad su poznate hrvatske premijere Honde CRF 1000 L Africa Twin, modela SH 300 te vrlo popularne redizajnirane serije NC 750, novog Renault Meganea, a bit će i modela koji su na tržištu već par mjeseci, ali službeno salonsko predstavljanje nisu imali - poput Hondinih modela Jazz i HR-V, a najvjerojatnije dolazi i Toyota RAV 4 u hibridnoj verziji.

Exclusive Auto Moto Show (3)

Ovogodišnje izdanje obilovat će luksuznim jurilicama poput Porsche cup i Leon cup, automobila koji se inače mogu isprobati na grobničkoj pisti, a iznenađenje bi mogao biti Maserati.

Exclusive Auto Moto Show (2)

U svakom dosadašnjem izdanju EAMS-a organizatori su se trudili ponuditi što više atrakcija i premijera pa je tako upravo na Exclusive Auto Moto Showu u ožujku 2015. godine bila svjetska vicepremijera tada dugo iščekivanog modela Karl automobilskog giganta Opela. No hrvatsku premijeru na Exclusive Auto Moto Showu tijekom proteklih godina doživjeli su i redizajnirana Honda Civic, Mazda 2, električni automobil Concept One kao i Greyp Bike te još brojni drugi. Također, jedna od zanimljivosti prošlogodišnjeg izdanja svakako je bio Mercedes S klasa coupe, čija se cijena kretala oko vrtoglavih 2 milijuna kuna, no neovisno o tome svojeg je kupca našao već prvog dana održavanja Exclusive Auto Moto Showa.

Ključne riječi:
auto salon Exclusive Auto Moto Show Rijeka
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

UčitavamNa dan: 28. rujan 1978.

9-28-1978  Rekord za Wankel motor

Rekord za Wankel motor

Urednik američkog automobilskog časopisa Car & Driver postigao je svjetski brzinski rekord za automobile pogonjene rotacijskim (Wankel) motorom. Za upravljačem modificirane Mazde RX-7 Don Sherman je vozio 297,74 km/h.

vs