Vidiauto Automobili Predstavljamo Mercedes S-Class Coupe uživo u Rijeci

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 19.03.2015. 15:01

Možete ga vidjeti u Rijeci 

Mercedes S-Class Coupe uživo u Rijeci

Mercedes S-Class Coupe uživo u Rijeci

4.6 V8 biturbo motor u Mercedesu S-klasa Coupe S550 4Matic ima oko 450 KS te okretni moment od čak 700 Nm.

Mercedes S-Class Coupe moći ćete uživo vidjeti u Rijeci na Exclusive Auto Moto Showu koji se održava od 26. do 29. ožujka 2015. Podsjetnik na automobil koji nije više nov, ali je svakako zanimljiv: to je najveći Mercedesov kupe s dvoja vrata, dužine od čak 5 metara (505 cm) u koji se mogu smjestiti četiri osobe (2 + 2). Međuosovinski razmak iznosi 2945 mm, širina vozila je 1985 mm, a visina 1409 mm. Naravno, uz dužinu dolazi i luksuz kakav priliči S-klasi, iako se ne radi o pravoj S-klasi, a ovaj model je zamijenio CL-klasu.

Mercedes S class Coupe (2)

Nadalje, naglasak je i na najnovijim sigurnosnim tehnologijama koje se koriste u vožnji - Intelligent Drive zahvaljujući korištenju dvije stereo kamera stvara 3D sliku prostora, uz Magic Body Control prilagođava se ovjes vozila raznim neravninama na cesti.

Mercedes S class Coupe (1)

Osim S-klase kupe, na showu će se moći vidjeti Mercedesi A, B, C, V i GLA klase. Moći ćete vidjeti i dva Smart modela - Fortwo i Forfour. Mnoge od izloženih automobila posjetitelji će moći i isprobati na testnim vožnjama.

Mercedes S class Coupe (6)
Ključne riječi:
Auto Show coupe Mercedes Rijeka S-klasa
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

UčitavamNa dan: 9. prosinac 1963.

12-9-1963 Proizveden posljednji Studebaker

Proizveden posljednji Studebaker

Studebaker Brothers Manufacturing Company, osnovan tijekom civilnog rata, bio je najveći svjetski proizvođač kočija sa zapregom. Kada su stigli auti, Studebaker je postao poznati proizvođač automobila. Ipak, Studebaker nije mogao držati korak s konkurentima.

vs