Vidiauto Automobili Predstavljamo Mercedes S-Class Coupe uživo u Rijeci

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 19.03.2015. 15:01

Možete ga vidjeti u Rijeci 

Mercedes S-Class Coupe uživo u Rijeci

Mercedes S-Class Coupe uživo u Rijeci

4.6 V8 biturbo motor u Mercedesu S-klasa Coupe S550 4Matic ima oko 450 KS te okretni moment od čak 700 Nm.

Mercedes S-Class Coupe moći ćete uživo vidjeti u Rijeci na Exclusive Auto Moto Showu koji se održava od 26. do 29. ožujka 2015. Podsjetnik na automobil koji nije više nov, ali je svakako zanimljiv: to je najveći Mercedesov kupe s dvoja vrata, dužine od čak 5 metara (505 cm) u koji se mogu smjestiti četiri osobe (2 + 2). Međuosovinski razmak iznosi 2945 mm, širina vozila je 1985 mm, a visina 1409 mm. Naravno, uz dužinu dolazi i luksuz kakav priliči S-klasi, iako se ne radi o pravoj S-klasi, a ovaj model je zamijenio CL-klasu.

Mercedes S class Coupe (2)

Nadalje, naglasak je i na najnovijim sigurnosnim tehnologijama koje se koriste u vožnji - Intelligent Drive zahvaljujući korištenju dvije stereo kamera stvara 3D sliku prostora, uz Magic Body Control prilagođava se ovjes vozila raznim neravninama na cesti.

Mercedes S class Coupe (1)

Osim S-klase kupe, na showu će se moći vidjeti Mercedesi A, B, C, V i GLA klase. Moći ćete vidjeti i dva Smart modela - Fortwo i Forfour. Mnoge od izloženih automobila posjetitelji će moći i isprobati na testnim vožnjama.

Mercedes S class Coupe (6)
Ključne riječi:
Auto Show coupe Mercedes Rijeka S-klasa
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

UčitavamNa dan: 21. rujan 1947.

9-21-1947  Povratak GP utrka

Povratak GP utrka

Na stazi Lyon-Parilly održana je prva poslijeratna Grand Prix utrka u Francuskoj. Pobjedu je odnio Louis Chrion u automobilu Talbot-Lago. GP utrke na velika se vrata vraćaju 1950. godine kada je pokrenuto SP Formule 1.

vs