Vidiauto Automobili Predstavljamo Hrvatske premijere: Karl, Civic, DS3, BMW 2 Gran Tourer

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 24.03.2015. 09:59

Exclusive Auto Moto Show 

Hrvatske premijere: Karl, Civic, DS3, BMW 2 Gran Tourer

Hrvatske premijere: Karl, Civic, DS3, BMW 2 Gran Tourer

Opel Karl, Mazda 2, BMW 2 Gran Tourer, redizajnirani Citroen DS3, nova Honda Civic 2015 mogu se vidjeti u Rijeci na Exclusive Auto Moto Show.

Organizatori trećeg po redu Exclusive Auto Moto Showa najavljuju svjetsku vicepremijeru Opela Karl koji je prije nekoliko tjedana premijerno predstavljen u Ženevi na auto salonu. Svoje mjesto među 30 izlagača imaju i motocikli, a hrvatsku premijeru će upriličiti Honda s modelom Forza 125. Navratite li do Rijeke moći ćete vidjeti Citroen C4, Piaggio & Moto Matušić će na ovogodišnjem EAMS-u premijerno prikazati Vespu GTS300 Super ABS, zatim novi BMW serije 1, Ford C-Max, Audi A6 Business edition, Mercedes-Benz S-klasu Coupe, Nissan Juke, Toyotu Aygo, Mazdu CX-5, Volkswagen Passat, Opel Corsu.

Honda Forza 125

Honda Forza 125

Mercedes S-klasa Coupe

Mercedes S-klasa Coupe

Citroen DS3

Citroen DS3

U posljednjih nekoliko godina otkako se ne održava poznati Zagreb Auto Show, iako je bilo nekoliko pokušaja organiziranja ,popularno je da se auto izložbe održavaju u trgovačkom centru - ovaj put se radi o Tower Centru Rijeka, a datum održavanje je od 26. do 29. ožujka 2015.

Piaggio Vespa GTS300 Super ABS

Piaggio Vespa GTS300 Super ABS

Noviteti iz auto i moto industrije će se moći pogledati na površini od 4000 četvornih metara. Organizatori najavljuju DB Drag & Style Show, poslasticu za ljubitelje spuštenih i glasnih automobila, a Styling dio natjecanja održava ekipa Riverside Customs Cluba i to u sljedećim kategorijama: Best JDM style, Best German style, Best Euro style, Best OEM+ car, Best clean look, Best wheel, Best stance, Lowest car, Loudest car, Best of show . Ekipa Auto Audio kluba Omišalj održat će dB natjecanje u kategorijama Mini, Street stock, Street A, Super Street, Extreme.

Program se širi na još jednu lokaciju, na automotodrom Grobnik na kojem će se u nedjelju 29. ožujka kao dio programa ovogodišnjeg Exclusive Auto Moto Showa, od 10 do 18 sati, održati Grobnik Track Day.

Honda Civic

Honda Civic

Audi A6 Business edition

Audi A6 Business edition

Ključne riječi:
auto salon BMW Civic Honda Karl Mercedes Opel
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 25. srpanj 1945.

7-25-1945 Kaiser Frazer

Kaiser Frazer

Henry Kaiser i Joseph Frazer osnovali su tvrtku za proizvodnju automobila. Već u prvoj godini proizvedeno je 11.000 automobila, a godinu dana kasnije 100.000. Radi nedostatka sredstava novi se modeli nisu razvijali tako da je tvrtka 1953. prodana. Na fotografiji se nalazi Kaiser Virginian iz 1949.

vs

.::.