Vidiauto Novosti Autobiz Videorazgovor umjesto posjet salonu

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 29.06.2020. 06:01

Nova usluga 

Videorazgovor uživo s Renault, Nissan i Dacia prodajnim savjetnikom

Videorazgovor umjesto posjet salonu

Posjetitelji internetskih stranica renault.hr, nissan.hr i dacia.hr mogu razgovarati izravno s prodajnim savjetnicima u izložbenom salonu i saznati sve informacije ili pak pregledati izložbeno vozilo.

Kako bi kupcima pružili dodatnu internetsku uslugu i nastavili s digitalizacijom mreže koncesionara, Renault, Nissan i Dacia su uveli mogućnost videorazgovora. Riječ je o novoj vrsti povezivanja uživo putem chata i videa koje posjetiteljima internetskih stranica renault.hr, nissan.hr i dacia.hr omogućuje izravnu komunikaciju s prodajnim savjetnicima hrvatske mreže Renault, Nissan i Dacia.

800x400_Renault_CRO_2

Opcija videorazgovora personalizirana je internetska usluga putem koje je moguće zatražiti informacije o novom ili rabljenom vozilu Renault, Nissan ili Dacia, tražiti pomoć pri konfiguraciji novog modela ili zatražiti brošuru u elektronskom obliku, pa čak i ponudu – sve to kroz videorazgovor s prodajnim savjetnikom odabranog salona. Usto, savjetnik može kombinirati uporabu osobnog računala i mobilnog telefona kako bi u stvarnom vremenu pokazao vozilo kupcu.

popup-video-chat-800x400px

S tom novom internetskom uslugom Renault nastavlja ispunjavati svoju viziju Easy Life, nudeći potencijalnim i postojećim kupcima jednostavno i pristupačno iskustvo. Opcija videorazgovora uživo dostupna je od lipnja te se u okviru digitalne kampanje promovira na društvenim mrežama svih triju marki.

800x400_Dacia_CRO_2

Za sudjelovanje u videorazgovoru nije potrebno dodatno preuzimanje nikakvog programa ili aplikacije. Za više informacija, dovoljno je kliknuti na videochat.renault.hr, videochat.nissan.hr ili videochat.dacia.hr.

Ključne riječi:
Dacia Nissan Renault videochat
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
Na dan: 5. srpanj 1933.

Začetak legende zvane Autobahn

Fritz Todt proglašen je ukazom Adolfa Hitlera glavnim inspektorom za njemačke ceste uz glavni zadatak da izgradi sustav autocesta. Do 1936. je izgrađeno oko 100.000 km autocesta čime je njemačka dobila najsuvremeniju cestovnu mrežu u svijetu.

vs