Vidiauto Novosti Autobiz Videorazgovor umjesto posjet salonu

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 29.06.2020. 06:01

Nova usluga 

Videorazgovor uživo s Renault, Nissan i Dacia prodajnim savjetnikom

Videorazgovor umjesto posjet salonu

Posjetitelji internetskih stranica renault.hr, nissan.hr i dacia.hr mogu razgovarati izravno s prodajnim savjetnicima u izložbenom salonu i saznati sve informacije ili pak pregledati izložbeno vozilo.

Kako bi kupcima pružili dodatnu internetsku uslugu i nastavili s digitalizacijom mreže koncesionara, Renault, Nissan i Dacia su uveli mogućnost videorazgovora. Riječ je o novoj vrsti povezivanja uživo putem chata i videa koje posjetiteljima internetskih stranica renault.hr, nissan.hr i dacia.hr omogućuje izravnu komunikaciju s prodajnim savjetnicima hrvatske mreže Renault, Nissan i Dacia.

800x400_Renault_CRO_2

Opcija videorazgovora personalizirana je internetska usluga putem koje je moguće zatražiti informacije o novom ili rabljenom vozilu Renault, Nissan ili Dacia, tražiti pomoć pri konfiguraciji novog modela ili zatražiti brošuru u elektronskom obliku, pa čak i ponudu – sve to kroz videorazgovor s prodajnim savjetnikom odabranog salona. Usto, savjetnik može kombinirati uporabu osobnog računala i mobilnog telefona kako bi u stvarnom vremenu pokazao vozilo kupcu.

popup-video-chat-800x400px

S tom novom internetskom uslugom Renault nastavlja ispunjavati svoju viziju Easy Life, nudeći potencijalnim i postojećim kupcima jednostavno i pristupačno iskustvo. Opcija videorazgovora uživo dostupna je od lipnja te se u okviru digitalne kampanje promovira na društvenim mrežama svih triju marki.

800x400_Dacia_CRO_2

Za sudjelovanje u videorazgovoru nije potrebno dodatno preuzimanje nikakvog programa ili aplikacije. Za više informacija, dovoljno je kliknuti na videochat.renault.hr, videochat.nissan.hr ili videochat.dacia.hr.

Ključne riječi:
Dacia Nissan Renault videochat
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

UčitavamNa dan: 1. ožujak 1975.

3-1-1975 Honda Civic stigla u SAD

Honda Civic stigla u SAD

Hondin planetarno popularni Civic stigao je na današnji dan 1975. godine na američko tržište kao alternativa neekonomičnim automobilima tamošnjih proizvođača.

vs