Vidiauto Novosti Autobiz Nissan Leaf Dream ušuškat će najmlađe

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 17.02.2020. 06:23

Umirujući zvukovi 

Nissan Leaf Dream Drive ušuškat će vaše najmlađe

Nissan Leaf Dream ušuškat će najmlađe

60 % roditelja djecu uspavljuje vožnjom, pa su u Nissanu napravili prvi album uspavanki bez emisija čiji uspavljujući zvuci umiruju i najneutješniju djecu.

Nissan je osmislio ekološko rješenje za iscrpljene roditelje diljem Europe koji se oslanjaju na umirujući učinak vožnje kako bi uspavali svoje malene. Nissan Leaf Dream Drive – prvi album za uspavljivanje djece u električnom vozilu, nastao u suradnji Nissanovih inženjera i dizajnera zvuka i stručnjaka za san, Toma Middletona. Ovaj album sadrži umirujuće frekvencije brujanja motora s unutarnjim izgaranjem – dokazane metode za uspavljivanje djece – premda je vožnja u potpunosti bez emisija.

Nissan_Leaf_facebook_2048x1148_v2-source

Nova istraživanja ukazuju na kroničnu neispavanost roditelja diljem Europe. Većina roditelja (65 %) s djecom do dvije godine starosti noću spava manje od pet sati, 60 % njih priznaje kako djecu uspavljuju vožnjom, a više od pola (57 %) to radi barem jednom tjedno. Istražujući zašto roditelji vjeruju u ovu metodu, Nissan je otkrio kako 70 % njih smatra da njihovu djecu umiruje kretanje vozila, premda su zapravo za to najzaslužnije umirujuće frekvencije motora s unutarnjim izgaranjem.

Nissan_dream_drive_frequency_v2-source

Ipak, uspavljivanjem djece u vožnji značajno se povećava ugljični otisak: na taj se način svaki godine oslobodi do 70.000 g CO2. Ipak, 70 % roditelja u Europi smatra kako bi bili bolji uzor i osjećali se manje krivima kada bi svoju djecu uspavljivali vožnjom u električnom vozilu. Nissan se stoga odlučio na suradnju s poznatim dizajnerom zvuka i stručnjakom za san Tomom Middletonom kako bi stvorio Nissan Leaf Dream Drive – prvi album za uspavljivanje u električnom vozilu koji umiruje i najneutješniju djecu. Album sadrži pet trominutnih skladbi te se savršeno nadopunjuje s naprednom tehnologijom posve električnog Nissana Leaf.

Nissan_leaf_frequency_v2-source

Ovaj album djelovat će opuštajuće i na roditelje. Zahvaljujući vožnji bez emisija i papučici e-Pedal, uživat ćete u uglađenoj vožnji i kočenju s pomoću samo jedne papučice. Osim toga, sustav ProPILOT Assist značajno smanjuje stres, čineći noćnu vožnju ugodnijom i sigurnijom. Roditeljima pomaže održati stalnu brzinu i sigurnosni razmak te ih održava u središtu traka.

Nissan_Qashqai_frequency_v2-source

Roditelji mogu povezati svoj pametni telefon s Nissanom Leaf putem aplikacija Android Auto i Apple CarPlay te slušati uspavanke na glazbenim platformama kao što su Apple Music, Spotify, SoundCloud, YouTube i Deezer. Album je dostupan na sljedećim platformama za streaming glazbe: https://lifetracks.lnk.to/NissanLEAFDreamDrive 

Ključne riječi:
električni automobil Leaf Nissan Nissan Leaf Dream Drive uspavanka
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

UčitavamNa dan: 5. veljača 1878.

2-5-1878 Rođen Andre Gustave Citroen

Rođen Andre Gustave Citroen

Na današnji dan rođen je Andre Gustave Citroen. Nizozemsko-židovskog porijekla, Citroen je postao jedan od vodećih proizvođača automobila u Francuskoj.

vs