Vidiauto Zanimljivosti INFOZONA Road2Services pomaže na cesti

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 11.07.2013. 16:31

Aplikacija 

Road2Services pomaže na cesti

Road2Services pomaže na cesti

Domaća besplatna aplikacija za pametne telefone na Android i Appleovoj iOS platformi R2S-Road2Services bit će od pomoći ukoliko putujete Hrvatskom, Slovenijom i Austrijom.

Krećete li na odmor, zasigurno ćete biti sretni ukoliko u nekom trenutku zatrebate bankomat ili benzinsku postaju, rent-a-car ili taksi službu, zanima vas stanje na cestama ili ne daj Bože ustrebate informaciju o najbližem auto servisu, vučnoj službi, trgovini dijelovima, autoosiguranju.

Ova aplikacija, plod rada dviju hrvatskih tvrtki, vozačima pruža sve najbitnije informacije, a u bazi podataka nalazi se više od 30.000 subjekata do čijih ćete usluga vrlo lako doći korištenjem navigacije ili pak telefonskim pozivom. Aplikacija je dostupna na pet jezika, a vrlo je praktično što funkcionira i kada nemate uključen mobilni Internet na svojem pametnom telefonu.

Road2Services 2013_2_800
Road2Services 2013_3_800
Ključne riječi:
Android aplikacija Apple iOS servis
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

UčitavamNa dan: 11. svibanj 1946.

5-11-1946 Ferrarijeva prva utrka

Ferrarijeva prva utrka

Ferrari je na današnji dan 1946. godine po prvi put samostalno nastupio u automobilskoj utrci koja je održana u Piacenzi, Italija. Nakon te prve legendarne utrke, Ferrari je postao najuspješniji proizvođač u automobilskim utrkama.

vs