Vidiauto Zanimljivosti INFOZONA Road2Services pomaže na cesti

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 11.07.2013. 16:31

Aplikacija 

Road2Services pomaže na cesti

Road2Services pomaže na cesti

Domaća besplatna aplikacija za pametne telefone na Android i Appleovoj iOS platformi R2S-Road2Services bit će od pomoći ukoliko putujete Hrvatskom, Slovenijom i Austrijom.

Krećete li na odmor, zasigurno ćete biti sretni ukoliko u nekom trenutku zatrebate bankomat ili benzinsku postaju, rent-a-car ili taksi službu, zanima vas stanje na cestama ili ne daj Bože ustrebate informaciju o najbližem auto servisu, vučnoj službi, trgovini dijelovima, autoosiguranju.

Ova aplikacija, plod rada dviju hrvatskih tvrtki, vozačima pruža sve najbitnije informacije, a u bazi podataka nalazi se više od 30.000 subjekata do čijih ćete usluga vrlo lako doći korištenjem navigacije ili pak telefonskim pozivom. Aplikacija je dostupna na pet jezika, a vrlo je praktično što funkcionira i kada nemate uključen mobilni Internet na svojem pametnom telefonu.

Road2Services 2013_2_800
Road2Services 2013_3_800
Ključne riječi:
Android aplikacija Apple iOS servis
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

UčitavamNa dan: 28. rujan 1978.

9-28-1978  Rekord za Wankel motor

Rekord za Wankel motor

Urednik američkog automobilskog časopisa Car & Driver postigao je svjetski brzinski rekord za automobile pogonjene rotacijskim (Wankel) motorom. Za upravljačem modificirane Mazde RX-7 Don Sherman je vozio 297,74 km/h.

vs