Vidiauto Zanimljivosti INFOZONA Road2Services pomaže na cesti

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 11.07.2013. 16:31

Aplikacija 

Road2Services pomaže na cesti

Road2Services pomaže na cesti

Domaća besplatna aplikacija za pametne telefone na Android i Appleovoj iOS platformi R2S-Road2Services bit će od pomoći ukoliko putujete Hrvatskom, Slovenijom i Austrijom.

Krećete li na odmor, zasigurno ćete biti sretni ukoliko u nekom trenutku zatrebate bankomat ili benzinsku postaju, rent-a-car ili taksi službu, zanima vas stanje na cestama ili ne daj Bože ustrebate informaciju o najbližem auto servisu, vučnoj službi, trgovini dijelovima, autoosiguranju.

Ova aplikacija, plod rada dviju hrvatskih tvrtki, vozačima pruža sve najbitnije informacije, a u bazi podataka nalazi se više od 30.000 subjekata do čijih ćete usluga vrlo lako doći korištenjem navigacije ili pak telefonskim pozivom. Aplikacija je dostupna na pet jezika, a vrlo je praktično što funkcionira i kada nemate uključen mobilni Internet na svojem pametnom telefonu.

Road2Services 2013_2_800
Road2Services 2013_3_800
Ključne riječi:
Android aplikacija Apple iOS servis
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

UčitavamNa dan: 21. kolovoz 1947.

Smrt Ettorea Bugattia

Slavni Francuz cijeli je svoj život proizvodio luksuzne, superskupe i supersportske automobile. Najpoznatiji model bio mu je Type 41, poznat kao “La Royale”, a model Atlantique krajem 20. stoljeća izabran je za najljepši auto u povijesti.

vs