Vidiauto Novosti Događanja Zagreb Auto Week 2013, Auto Servis Show i G Tuning Show

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 16.04.2013. 12:24

Auto show 

Zagreb Auto Week 2013, Auto Servis Show i G Tuning Show

Zagreb Auto Week 2013, Auto Servis Show i G Tuning Show

Vrlo bogat sadržaj sve ljubitelje automobila očekuje početkom svibnja - u zagrebačkom Arena Centru održat će se treći po redu Zagreb Auto Week 2013.

Od 10. do 12. svibnja 2013. godine moći ćete na jednom mjestu vidjeti nove automobile i novitete iz svijeta auto industrije, a organizatori očekuju kako će ovo biti najveći i najsadržajniji Zagreb Auto Week do sada. Osim predstavljanja novih modela, na automobilskoj izložbi bit će održana i dva nova sajma - Auto Servis Show i G Tuning Show.

Auto Servis Show posjetiteljima će predstaviti ovlaštene servise dok će Tuning show, koji će se odvijati u garaži i na platou ispred Arena Centra, predstaviti najbolje tunere i Tuning izvedbe na ovim prostorima. Nadalje, na Zagreb Auto Weeku bit će postavljena mini karting staza u suradnji s Karting Arenom Zagreb. Na tzv. Miki Maus karting stazi mališani će moći upoznati sve čari go-karta, a i osvojiti poneku medalju i nagradu. Onim starijima na raspolaganju će stajati simulator prevrtanja te simulator vožnje po klizavom terenu kao i mogućnost sjedanja za volan nekih od supersportskih automobila.

Zagreb Auto Week2013_2_800

Za dodatnu razinu adrenalina pobrinut će se najbolji hrvatski stunteri koji će za sve posjetitelje izvesti Stunt show vožnje od kojih zastaje dah, a auto izložba neće proći niti bez neizostavnog sexy car washa. Također, na prilaznim cestama oko Arena Centra bit će organizirane probne vožnje.

Ključne riječi:
Auto Show Zagreb Auto Week
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
Na dan: 3. prosinac 1979.

12-3-1979 Kraj Pacera

Kraj Pacera

Tvrtka AMC proizvodi posljednji Pacer. Automobil neobičnog futurističkog dizajna postao je vrlo popularan radi, za američke standarde, niske potrošnje goriva. Pacer je novim generacijama postao poznat po filmu Wayne's world u kojem ga vozi Garth.

vs