Vidiauto Novosti Događanja Zagreb Auto Week 2013, Auto Servis Show i G Tuning Show

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 16.04.2013. 12:24

Auto show 

Zagreb Auto Week 2013, Auto Servis Show i G Tuning Show

Zagreb Auto Week 2013, Auto Servis Show i G Tuning Show

Vrlo bogat sadržaj sve ljubitelje automobila očekuje početkom svibnja - u zagrebačkom Arena Centru održat će se treći po redu Zagreb Auto Week 2013.

Od 10. do 12. svibnja 2013. godine moći ćete na jednom mjestu vidjeti nove automobile i novitete iz svijeta auto industrije, a organizatori očekuju kako će ovo biti najveći i najsadržajniji Zagreb Auto Week do sada. Osim predstavljanja novih modela, na automobilskoj izložbi bit će održana i dva nova sajma - Auto Servis Show i G Tuning Show.

Auto Servis Show posjetiteljima će predstaviti ovlaštene servise dok će Tuning show, koji će se odvijati u garaži i na platou ispred Arena Centra, predstaviti najbolje tunere i Tuning izvedbe na ovim prostorima. Nadalje, na Zagreb Auto Weeku bit će postavljena mini karting staza u suradnji s Karting Arenom Zagreb. Na tzv. Miki Maus karting stazi mališani će moći upoznati sve čari go-karta, a i osvojiti poneku medalju i nagradu. Onim starijima na raspolaganju će stajati simulator prevrtanja te simulator vožnje po klizavom terenu kao i mogućnost sjedanja za volan nekih od supersportskih automobila.

Zagreb Auto Week2013_2_800

Za dodatnu razinu adrenalina pobrinut će se najbolji hrvatski stunteri koji će za sve posjetitelje izvesti Stunt show vožnje od kojih zastaje dah, a auto izložba neće proći niti bez neizostavnog sexy car washa. Također, na prilaznim cestama oko Arena Centra bit će organizirane probne vožnje.

Ključne riječi:
Auto Show Zagreb Auto Week
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 23. srpanj 1903.

Proizveden prvi Ford Model A

Prvi Ford Model A isporučen je svom vlasniku Dr. Ernstu Pfenningu iz Chicaga.  Automobil je znatno pridonio razvoju tvrtke te popločio put budućim uspješnim modelima poput legendarnog T.

vs

.::.