Vidiauto Novosti Najave Uspoređujemo kompaktne crossovere iz Honde, Nissana i Volkswagena

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 26.06.2015. 14:15

VIDIAUTO Izbor tjedna - Palac gore za kupnju! 

Uspoređujemo kompaktne crossovere iz Honde, Nissana i Volkswagena

Uspoređujemo kompaktne crossovere iz Honde, Nissana i Volkswagena

VidiAuto za sljedeći ponedjeljak priprema novu usporedbu u kojoj iz vrlo zanimljive klase kompaktnih crossovera uspoređujemo Hondu, Nissan i Volkswagen.

U našoj tjednoj usporedbi Palac gore za kupnju, u kojoj svaki tjedan uspoređujemo najzanimljivije modele prema klasama, ovaj put smo se uhvatili kompaktnih crossovera iz Volkswagena, Honde i Nissana, nakon što smo prije tjedan dana usporedili urbane crossovere Fiat 500X, Mazda CX-3 i Mini Countryman. Pobjednik usporedbe bila je Mazda CX-3.

U ponedjeljak 29. lipnja 2015. objavit ćemo modele iz usporedbe kompaktnih crossovera kao i pobjednika usporedbe. Što mislite, tko bi mogao pobijediti – Honda, Nissan ili Volkswagen?

Ključne riječi:
crossover Honda Nissan Palac gore za kupnju Volkswagen
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
Na dan: 25. listopad 1902.

10-25-1902 Fordov automobil se vraća utrkama

Fordov automobil se vraća utrkama

Godinu dana nakon «razočaravajuće pobjede» (Ford je bio smiješno sporiji, no konkurenti su odustali) na stazi Grosse Point Race Track Fordov automobil ponovno je sudjelovao te premoćno pobijedio u utrci na istoj stazi. Ovoga puta Henry Ford je vozačku zadaću prepustio Barneyu Oldfieldu koji je zajedno s njim sudjelovao u razvoju vozila.

vs