Vidiauto Novosti Najave Uspoređujemo semi-premium kompakte Alfa Romeo, Volvo i Honda

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 11.06.2015. 22:53

VIDIAUTO Izbor tjedna - Palac gore za kupnju! 

Uspoređujemo semi-premium kompakte Alfa Romeo, Volvo i Honda

Uspoređujemo semi-premium kompakte Alfa Romeo, Volvo i Honda

U tijeku je usporedba kompakata koji nam stižu iz Honde, Volva i Alfe Romea. U sljedeći ponedjeljak ćemo donijeti konačnu presudu.

VidiAuto za sljedeći ponedjeljak priprema novu usporedbu u kojoj iz semi-premium kompaktne klase uspoređujemo vozila proizvođača Volvo, Alfa Romeo i Honda.U našoj tjednoj usporedbi Palac gore za kupnju, u kojoj svaki tjedan uspoređujemo najzanimljivije modele prema klasama, ovaj put smo se uhvatili kompakata iz spomenutog trojca, nakon što smo prije nekoliko tjedana usporedili Citroen C4, Ford Focus, Opel Astru, Volkswagen Golf, Renault Megane i Peugeot 308 te Mazdu 3, Seat Leon i Toyotu Auris. Pobjednik prve usporedbe bila je Opel Astra, a druge Toyota Auris.

U ponedjeljak 15. lipnja 2015. objavit ćemo modele iz usporedbe semi-premium kompaktnih automobila kao i pobjednika. Što mislite, tko bi mogao pobijediti – Alfa Romeo, Honda ili Volvo?

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

UčitavamNa dan: 5. veljača 1878.

2-5-1878 Rođen Andre Gustave Citroen

Rođen Andre Gustave Citroen

Na današnji dan rođen je Andre Gustave Citroen. Nizozemsko-židovskog porijekla, Citroen je postao jedan od vodećih proizvođača automobila u Francuskoj.

vs