Vidiauto Novosti Najave Uspoređujemo semi-premium kompakte Alfa Romeo, Volvo i Honda

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 11.06.2015. 22:53

VIDIAUTO Izbor tjedna - Palac gore za kupnju! 

Uspoređujemo semi-premium kompakte Alfa Romeo, Volvo i Honda

Uspoređujemo semi-premium kompakte Alfa Romeo, Volvo i Honda

U tijeku je usporedba kompakata koji nam stižu iz Honde, Volva i Alfe Romea. U sljedeći ponedjeljak ćemo donijeti konačnu presudu.

VidiAuto za sljedeći ponedjeljak priprema novu usporedbu u kojoj iz semi-premium kompaktne klase uspoređujemo vozila proizvođača Volvo, Alfa Romeo i Honda.U našoj tjednoj usporedbi Palac gore za kupnju, u kojoj svaki tjedan uspoređujemo najzanimljivije modele prema klasama, ovaj put smo se uhvatili kompakata iz spomenutog trojca, nakon što smo prije nekoliko tjedana usporedili Citroen C4, Ford Focus, Opel Astru, Volkswagen Golf, Renault Megane i Peugeot 308 te Mazdu 3, Seat Leon i Toyotu Auris. Pobjednik prve usporedbe bila je Opel Astra, a druge Toyota Auris.

U ponedjeljak 15. lipnja 2015. objavit ćemo modele iz usporedbe semi-premium kompaktnih automobila kao i pobjednika. Što mislite, tko bi mogao pobijediti – Alfa Romeo, Honda ili Volvo?

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
Na dan: 25. listopad 1902.

10-25-1902 Fordov automobil se vraća utrkama

Fordov automobil se vraća utrkama

Godinu dana nakon «razočaravajuće pobjede» (Ford je bio smiješno sporiji, no konkurenti su odustali) na stazi Grosse Point Race Track Fordov automobil ponovno je sudjelovao te premoćno pobijedio u utrci na istoj stazi. Ovoga puta Henry Ford je vozačku zadaću prepustio Barneyu Oldfieldu koji je zajedno s njim sudjelovao u razvoju vozila.

vs