Vidiauto Novosti Najave Uskoro stiže dorađeni Volkswagen ID.3

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 05.12.2022. 04:23

Za proljeće najavljen obnovljeni Volkswagen ID.3

Uskoro stiže dorađeni Volkswagen ID.3

Volkswagen je najavio kako će na proljeće predstaviti dorađeni električni model ID.3, no većih promjena u izgledu neće biti, već je fokus stavljen na kvalitetniju unutrašnjost.

Volkswagen ID.3, ili često nazvan električni Golf, imao je mnoge kritike oko uređenja unutrašnjosti koja je previše plastična, i to od najtvrđe plastike, a koja je jednostavno djelovala jeftino i jednostavno nije pasala na automobil ovog cjenovnog ranga. Sada će ID.3 dobiti kvalitetnije materijale ali i bogatiju opremu.

Volkswagen ID.3_03

Novost je i što u unutrašnjosti više ništa neće biti životinjskog porijekla, pa će tako upravljač biti presvučen visokokvalitetnom umjetnom kožom. Serijski će dolaziti i 12-inčni središnji multimedijski zaslon s podrškom za ažuriranje na daljinu, a središnja konzola dolazi s dva držača za čaše. U prtljažniku će pak serijski stizati uklonjiva podnica prtljažnika.

Volkswagen ID.3_04

Vanjski se izgled pak neće puno mijenjati, a promjene se svode na kozmetičke detalje na prednjem i stražnjem braniku, a vjerojatno će stići i neka nova boja, kao i poneki novi dizajn aluminijskih naplataka.

Volkswagen ID.3_01

No Volkswagen najavljuje i povećanje proizvodnje, pa će tako nakon proizvodnih linija u tvornicama u Zwickau i Dresdenu, proizvodnja krenuti i u Wolfsburgu. Zanimljivo je kako će narudžbe krenuti već ovaj mjesec, a prve isporuke za nove narudžbe će biti tek krajem sljedeće godine. Do tada će već pristigle narudžbe dobiti dorađenu izvedbu bez ikakve doplate.

Volkswagen ID.3_02
Ključne riječi:
električni kompakt EV ID.3 redizajn Volkswagen
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

UčitavamNa dan: 1. siječanj 1942.

1-1-1942 Zabranjena prodaja automobila civilima u SAD-u

Zabranjena prodaja automobila civilima u SAD-u

Kongres SAD-a zabranio je prodaju novih automobila i komercijalnih vozila civilima. Do kraja mjeseca svi su se proizvođači u SAD-u prebacili na vojnu proizvodnju te je proizvodnja civilnih automobila u potpunosti zaustavljena.

vs