Vidiauto Novosti Najave DS Automobiles od sada i u Hrvatskoj

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 11.10.2022. 04:51

Domaće tržište je bogatije za još jednu marku – DS Automobiles

DS Automobiles od sada i u Hrvatskoj

DS Automobiles je francuski brend koji je osnovan 2014. godine. Vođen je duhom avangarde i ima za cilj utjeloviti francusko znanje i umijeće luksuznog oblikovanja automobila.

Brend DS Automobiles sazdan je na nasljeđu modela DS iz 1955., jednom od najrevolucionarnijih i najljepših automobila u povijesti. Taj legendarni automobil utjelovljuje vrijednosti koje je brend DS Automobiles prisvojio: inovacije, izvrsnosti i avangardu.

DS 4_01

Vođen duhom avangarde, brend je osnovan 2014. i ima za cilj utjeloviti francusko znanje i umijeće luksuznog oblikovanja automobila. Avangardnog dizajna, luksuzna i udobna, DS Automobiles vozila posebno su osmišljena za tehnološki osviještene kupce koji žele izraziti svoju osobnost, individualizam i avangardni stil.

DS 9

DS Automobiles na svojim modelima sjedinjuje prepoznatljiv dizajn i tehnologiju, udobnost i dinamičnost, plemenite materijale i profinjenost. Naglasak je stavljen na karizmatičan dizajn, ručno izvezene detalje, obradu metala, vrhunsku kožu, ugrađeno drago kamenje kao i vrhunsku tehnologiju.

DS 7

Kao dvostruki prvak u Formuli E (2019. i 2020.), brend je elektrificirao cijelu  gamu i tako zauzeo vodeći položaj u području električne mobilnosti. Pod oznakom E-TENSE sada nudi 100 % električna i plug-in hibridna vozila snage do 360 KS te s pogonom na sva četiri kotača.

DS 3

Brend DS Automobiles na hrvatsko tržište lansira modele DS 3 CROSSBACK, DS 7 CROSSBACK, DS 4 i DS 9. Navedeni modeli bit će izloženi u DS STORE Zagreb, koji se nalazi na adresi Kovinska 22, od 20. listopada 2022. Koncept DS STORE kupcima će pružiti ekskluzivno iskustvo i ugođaj kupnje kakvo do sada nisu imali prilike iskusiti prilikom kupovine vozila.

DS 9_01
Ključne riječi:
DS DS 3 DS 4 DS 7 Crossback DS 9
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

UčitavamNa dan: 4. prosinac 1971.

12-4-1971 Najveći opoziv vozila u povijesti

Najveći opoziv vozila u povijesti

General Motors je opozvao 6.700.000 vozila zbog greške na motorima. To je bio najveći dobrovoljni sigurnosni opoziv u povijesti autoindustrije.

vs