Vidiauto Novosti Najave Toyota blago dotjerala limuzinu Camry

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 26.11.2020. 06:54

Novitet 

Toyota blago dotjerala Camry za modelsku godinu 2021.

Toyota blago dotjerala limuzinu Camry

Za modelsku godinu 2021. Toyota je blago dotjerala svoju najveću limuzinu koju nudi na europskom tržištu, Camry, a riječ je uglavnom o estetskim promjenama, uz novi infotainment zaslon.

Iako je na tržištu tek nešto više od dvije godine, Toyota Camry je prošla kroz blago dotjerivanje koje se uglavnom odnose na izgled, iako novosti ima i u unutrašnjosti vezano uz infotainment zaslon. Sprijeda Camry donosi novi branik i masku koji joj daju dinamičniji izgled i koji joj stoje puno bolje nego dosadašnji, a na izbor su i novi aluminijski naplatci u veličinama od 17 i 18 inča.

Toyota Camry redizajn_01

Straga su promjene još manje i odnose se na novu grafiku stražnjih LED svjetala, a u ponudu je stigla i nova Deep Metal siva boja.

Toyota Camry redizajn_04
Toyota Camry redizajn_03

Za pogon se i dalje koristi hibridni sustav koji se sastoji od 2,5-litrenog benzinca i elektromotora koji daju ukupnu snagu od 218 KS, a motor je uparen s e-CVT mjenjačem. Ubrzanje od 0 do 100 km/h traje 8,3 sekunde, a Camry u prosjeku troši svega 4,3 litre na 100 km. A treba napomenuti i kako je proširena ponuda Toyota Safety Sense sustava pomoći vozaču.

Toyota Camry redizajn_05

U unutrašnjosti nas, osim novih Beige i Black premium kožnih sjedala, očekuje i ponešto izmijenjena središnja konzola s novim 9-inčnim infotainment zaslonom koji je zamijenio mjesta s otvorima za zrak, koji su sada smješteni ispod njega. To znači kako će upravljanje biti lakše radi više pozicije, a i dalje su prisutne fizičke tipke oko zaslona, kako bi brzo pristupili pojedinim opcijama.

Toyota Camry redizajn_02

Početak prodaje dorađene Toyote Camry se očekuje u prvom kvartalu sljedeće godine, a cijene se ne bi trebale puno mijenjati u odnosu na dosadašnji model.

Ključne riječi:
Camry hibrid Limuzina Toyota
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
Na dan: 23. rujan 1897.

9-23-1897 Prva smrtna žrtva prometa u Velikoj Britaniji

Prva smrtna žrtva prometa u Velikoj Britaniji

Devetogodišnji Stephen Kempton poginuo je na današnji dan u prometnoj nezgodi na cesti Stockmar u blizini Hackneya. Dječak se švercao na vanjskom dijelu taksija i prilikom toga izgubio ravnotežu te pao pod kotače automobila.

vs