Vidiauto Novosti Najave Od sada u ponudi i Toyota C-HR GR Sport

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 10.11.2020. 05:38

Novitet 

Toyota predstavlja C-HR s novim GR Sport paketom opreme

Od sada u ponudi i Toyota C-HR GR Sport

Toyota je ponudila nekoliko novosti za C-HR modelske godine 2021., a riječ je o sportskom paketu GR Sport, a u ponudu dolazi i oprema C-HIC koja donosi jedinstvene kombinacije boja.

Toyota za modelsku godinu 2021. za model C-HR  ima nekoliko novosti, a odnose se na novi paket GR Sport i novog izbora boja na paketu opreme C-HIC. Toyota je od 2016. godine prodala preko 400.000 primjeraka u Europi, stoga i ne čude tek manje promjene kako bi ovaj model i dalje bio svjež.

Toyota C-HR C-HIC_01

Manje promjene su kod modela C-HIC koji sada donosi četiri nove dvobojne kombinacije boja, uključujući i novu brončanu Oxide boju, a tu su i novi aluminijski naplatci u veličini od 18 inča s deset dvostrukih krakova. U unutrašnjosti ovaj paket opreme nudi dvobojne kožnate presvlake Orchid/Black, električno podešavanje prednjih sjedala i sivu oblogu stropa.

Toyota C-HR GR SPORT_02_03

C-HR GR Sport paket opreme donosi crnu pozadinu prednjih svjetala, sjajno crni središnji dio branika i okvire za maglenke, tamnu kromiranu masku i agresivnije dizajniran prednji spojler. Tu su i crne letvice na donjem dijelu vratiju i 19-inčni aluminijski naplatci, a straga nas očekuje sportski branik i logo GR Sport.

Toyota C-HR GR SPORT_01

Posebne gume za ovaj model, te prilagodbe ovjesa i upravljača su zamjetno unaprijedili dinamička svojstva modela GR SPORT, zadržavajući pri tome razinu udobnosti u vožnji kakvu pružaju i drugi modeli iz obitelji C-HR.

Toyota C-HR GR SPORT_02

Unutrašnjost donosi novo uređenje Cool Silver, presvlake u alkantari ili tkanini s crnim i sivim šavovima, a tu je i volan presvučen perforiranom kožom i prošivenom crvenim koncem, a tu su i dodatne letvice na pragovima, kao i posebna animacija s GR temom na TFT ekranu na instrument ploči.

Toyota C-HR GR SPORT_02_04

Serijska oprema ovog modela uključuje zatamnjena stakla, LED duga svjetla, automatsko preklapanje vanjskih retrovizora i pametni sustav ulaska, a na popisu dodatne opreme je JBL glazbeni sustav i električno podesiva i grijana prednja sjedala.

Toyota C-HR GR SPORT_02_05

Osim toga, Toyota je za čitavu gamu modela C-HR pripremila i najnoviju izvedbu Toyota Safety Sense sustava s novim funkcijama sustava predsudarne zaštite koji uključuje pomoć u zakretanju upravljača u nuždi (ESA) s otkrivanjem pješaka danju i sustavom za pomoć pri skretanju u križanju. Potonji pruža upozorenje i automatsko kočenje ako vozač skrene ulijevo ili udesno ispred nadolazećeg vozila u suprotnom kolničkom traku, ili ako neki pješak prelazi cestu iz suprotnog smjera nakon skretanja. Tu je i sustav za praćenje trake (LTA), prilagodljivi tempomat punog raspona i kombinacija čitanja znakova s prilagodljivim tempomatom, a koji omogućuje jednostavnu prilagodbu brzine vožnje ograničenju brzine koju traže prometni znakovi.

Ključne riječi:
C-HR C-HR C-HIC C-HR GR Sport GR Sport Toyota
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 1. listopad 1940.

10-1-1940  Otvorena prva moderna autocesta u SAD-u

Otvorena prva moderna autocesta u SAD-u

Autocesta Pennsylvania Turnpike na kojoj se plaćala cestarina službeno je otvorena na današnji dan. Unatoč skepticima autocestom između Pittsburgha i Harrisburga godišnje je prolazilo oko 2 milijuna vozila što je bilo dvostruko više od očekivanog.

vs

.::.