Vidiauto Novosti Najave Od sada u ponudi i Toyota C-HR GR Sport

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 10.11.2020. 05:38

Novitet 

Toyota predstavlja C-HR s novim GR Sport paketom opreme

Od sada u ponudi i Toyota C-HR GR Sport

Toyota je ponudila nekoliko novosti za C-HR modelske godine 2021., a riječ je o sportskom paketu GR Sport, a u ponudu dolazi i oprema C-HIC koja donosi jedinstvene kombinacije boja.

Toyota za modelsku godinu 2021. za model C-HR  ima nekoliko novosti, a odnose se na novi paket GR Sport i novog izbora boja na paketu opreme C-HIC. Toyota je od 2016. godine prodala preko 400.000 primjeraka u Europi, stoga i ne čude tek manje promjene kako bi ovaj model i dalje bio svjež.

Toyota C-HR C-HIC_01

Manje promjene su kod modela C-HIC koji sada donosi četiri nove dvobojne kombinacije boja, uključujući i novu brončanu Oxide boju, a tu su i novi aluminijski naplatci u veličini od 18 inča s deset dvostrukih krakova. U unutrašnjosti ovaj paket opreme nudi dvobojne kožnate presvlake Orchid/Black, električno podešavanje prednjih sjedala i sivu oblogu stropa.

Toyota C-HR GR SPORT_02_03

C-HR GR Sport paket opreme donosi crnu pozadinu prednjih svjetala, sjajno crni središnji dio branika i okvire za maglenke, tamnu kromiranu masku i agresivnije dizajniran prednji spojler. Tu su i crne letvice na donjem dijelu vratiju i 19-inčni aluminijski naplatci, a straga nas očekuje sportski branik i logo GR Sport.

Toyota C-HR GR SPORT_01

Posebne gume za ovaj model, te prilagodbe ovjesa i upravljača su zamjetno unaprijedili dinamička svojstva modela GR SPORT, zadržavajući pri tome razinu udobnosti u vožnji kakvu pružaju i drugi modeli iz obitelji C-HR.

Toyota C-HR GR SPORT_02

Unutrašnjost donosi novo uređenje Cool Silver, presvlake u alkantari ili tkanini s crnim i sivim šavovima, a tu je i volan presvučen perforiranom kožom i prošivenom crvenim koncem, a tu su i dodatne letvice na pragovima, kao i posebna animacija s GR temom na TFT ekranu na instrument ploči.

Toyota C-HR GR SPORT_02_04

Serijska oprema ovog modela uključuje zatamnjena stakla, LED duga svjetla, automatsko preklapanje vanjskih retrovizora i pametni sustav ulaska, a na popisu dodatne opreme je JBL glazbeni sustav i električno podesiva i grijana prednja sjedala.

Toyota C-HR GR SPORT_02_05

Osim toga, Toyota je za čitavu gamu modela C-HR pripremila i najnoviju izvedbu Toyota Safety Sense sustava s novim funkcijama sustava predsudarne zaštite koji uključuje pomoć u zakretanju upravljača u nuždi (ESA) s otkrivanjem pješaka danju i sustavom za pomoć pri skretanju u križanju. Potonji pruža upozorenje i automatsko kočenje ako vozač skrene ulijevo ili udesno ispred nadolazećeg vozila u suprotnom kolničkom traku, ili ako neki pješak prelazi cestu iz suprotnog smjera nakon skretanja. Tu je i sustav za praćenje trake (LTA), prilagodljivi tempomat punog raspona i kombinacija čitanja znakova s prilagodljivim tempomatom, a koji omogućuje jednostavnu prilagodbu brzine vožnje ograničenju brzine koju traže prometni znakovi.

Ključne riječi:
C-HR C-HR C-HIC C-HR GR Sport GR Sport Toyota
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

UčitavamNa dan: 9. prosinac 1963.

12-9-1963 Proizveden posljednji Studebaker

Proizveden posljednji Studebaker

Studebaker Brothers Manufacturing Company, osnovan tijekom civilnog rata, bio je najveći svjetski proizvođač kočija sa zapregom. Kada su stigli auti, Studebaker je postao poznati proizvođač automobila. Ipak, Studebaker nije mogao držati korak s konkurentima.

vs