Vidiauto Automobili Novi automobili na hrvatskim cestama Nova Toyota Proace City u Hrvatskoj

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 24.09.2020. 06:14

Novo na tržištu 

Toyota Proace City se nudi u nekoliko zanimljivih i praktičnih izvedbi

Nova Toyota Proace City u Hrvatskoj

Nova Toyota Proace City dolazi u tri osnovne izvedbe – Van, Verso i N1, a svaka od njih se može dobiti u dvije dužine, s dva do sedam sjedala, dva benzinska i dva dizel motora te dvije vrste mjenjača.

Ovih dana u sve Toyotine salone stiže novi kompaktni furgon Proace City koji je razvijen u suradnji s grupacijom PSA, a donosi poznate mogućnosti ovih modela. Dostupan je u tri izvedbe, Van, Verso i N1 i pritom je Van izvedba prvenstveno namijenjena tvrtkama, N1 izvedba nudi mogućnost odbitka 100 % PDV-a i oslobođeno je plaćanja PPMV, a nudi 5 sjedala, dok je pak Verso izvedba namijenjena obiteljima, jer osim što pruža mnogo prostora, omogućuje postavljanje tri dječje sjedalice u drugi red sjedala, a sva sjedala posjeduju ISOFIX priključak.

Toyota Proace City

Osim toga, Verso se nudi u dvije dužine, 4,4 m i 4,7 m, i obje je moguće opremiti sa 7 sjedala, a na stražnja dva se sjedala mogu ugodno smjestiti i dvije odrasle osobe. Sva sjedala se mogu preklopiti, uključujući i suvozačko, a utovarna površina je u potpunosti ravna.

Toyota Proace City 01

Proace City se može pohvaliti i dobrom nosivošću, obujam teretnog prostora je od 3,3 m3 do 4,3 m3, a može se pohvaliti i prostorom dovoljno velikim kako bi se u njega mogle postaviti dvije europalete. Dodavanjem opcijskog sustava Smart Cargo postiže se najveća dužina teretnog prostora u klasi, koja iznosi 3,1 m za kratku izvedbu, odnosno 3,4 m za dugu, dok je najveća nosivost za Proace City još jedan najbolji podatak u klasi i iznosi tonu (za obje izvedbe). Za one koji trebaju prenositi još veće ili teže terete, ovaj furgon može vući kočene prikolice do 1,5 tone. Moguće je naručiti i asimetrična (ostakljena ili ne), kao i odižuća vrata teretnog prostora.

Toyota Proace City Verso 01

Ponudu motora čini 1,2-litreni turbo benzinac koji se nudi u izvedbi sa 110 i sa 130 KS, dok turbo dizel motor ima obujam od 1,5 litara i nudi se u izvedbi sa 102 KS i sa 130 KS. Na izbor su ponuđeni ručni mjenjači s 5 ili 6 brzina, kao i 8-brzinski automatski mjenjač. Proace City može biti opremljen i nizom sigurnosnih sustava, kao i onih koji pomažu vozaču u vožnji, a izvedbe Verso i N1 serijski nude sustav s automatskim kočenjem, sustav za prepoznavanje znakova i sustav za upozorenje izlaska iz trake, a serijski se nude i klima, tri sjedala u drugom redu, radio s DAB i Bluetoothom i ostalu opremu.

Toyota Proace City Verso 03

Cijene dostavne izvedbe Proace City Van kreće od 135.100 kn za benzinsku, odnosno 145.700 kuna za dizel izvedbu (75 KS dizel motor, dostupan samo kod ove izvedbe), dok cijene za Proace City Verso kreću od 129.900 kuna za 110 KS snažnog benzinca, odnosno od 142.800 kn za 102 KS snažnog dizelaša.

Toyota Proace City Verso

Najzanimljivija izvedba Proace City Verso N1 pak kreće od 124.330 kn za benzinske izvedbe, odnosno od 137.940 kn za dizelsku izvedbu. Ovdje će zasigurno najzanimljiviji paket opreme biti Family, koji donosi aluminijske naplatke, dvoja bočna klizna vrata, automatski dvozonski klima uređaj, 8-inčni multimedijski zaslon, parking senzore i još dugi popis opreme, a njegova cijena kreće od 153.330 kuna za benzinsku izvedbu, odnosno 166.835 kuna za dizelsku izvedbu.

Ključne riječi:
100 % odbitak PDV-a dostavno vozilo obiteljski automobil Proace City Van Proace City Verso Proace City Verso N1 Toyota
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 11. svibanj 1946.

5-11-1946 Ferrarijeva prva utrka

Ferrarijeva prva utrka

Ferrari je na današnji dan 1946. godine po prvi put samostalno nastupio u automobilskoj utrci koja je održana u Piacenzi, Italija. Nakon te prve legendarne utrke, Ferrari je postao najuspješniji proizvođač u automobilskim utrkama.

vs

.::.