Vidiauto Novosti Najave Struja za novi GranTurismo i GranCabrio

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 24.01.2020. 07:27

Velike promjene 

Novi Maserati GranTurismo i GranCabrio s električnim pogonom

Struja za novi GranTurismo i GranCabrio

U Maseratiju su započeli s testiranjem potpuno novih električnih pogonskih sustava kojima će u budućnosti biti opremljeni njihovi modeli.

U okviru programa primjene svojih planova za elektrifikaciju proizvodnog programa, tvrtka Maserati započela je s fazom testiranja svojih potpuno novih električnih pogonskih sustava kojima će u budućnosti biti opremljeni modeli ove marke. Izrađena su eksperimentalna vozila opremljena novim 100 % električnim i inovativnim pogonskim sustavom sa 100 % Maserati tehnologijom, u novom centru inovacija ''Innovation Lab'' u Modeni.

Large-12945-GranCabrioMCMY18

Novi potpuno električni modeli automobila imat će prepoznatljiv zvuk, koji je već jedinstvena odlika svih Maseratija opremljenih klasičnim motorima s unutarnjim izgaranjem. Kupci će tako moći uživati u vozilima na 100 % električni pogon koja pružaju užitak pri vožnji, udobnost, snažne performanse i imaju jedinstven i prepoznatljiv zvuk.

Large-13693-DebuttoMaseratiGranTurismoGranCabrioMY18inGiappone

Putem cestovnih ispitivanja i testiranja na trkaćim stazama prikupit će se važni podaci za razvoj i daljnje usavršavanje novih električnih pogonskih sustava koji će se rabiti na budućim modelima iz proizvodnog programa Maserati. Novi Maserati GranTurismo i GranCabrio bit će prvi automobili marke sa 100% električnim pogonom, a izrađivat će se u tvornici u Torinu od sljedeće godine.

Ključne riječi:
električni automobil GranCabrio GranTurismo Maserati
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 1. ožujak 1975.

3-1-1975 Honda Civic stigla u SAD

Honda Civic stigla u SAD

Hondin planetarno popularni Civic stigao je na današnji dan 1975. godine na američko tržište kao alternativa neekonomičnim automobilima tamošnjih proizvođača.

vs

.::.