Vidiauto Novosti Najave Električni dostavnjak Peugeot e-Expert

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 13.11.2019. 06:58

Eko dostavnjak 

Električni Peugeot e-Expert s dosegom i do 300 km

Električni dostavnjak Peugeot e-Expert

S modelom e-EXPERT marka Peugeot ide korak dalje u elektrifikaciji svojih modela kako bi ostvarila svoj cilj, a to su električne izvedbe svih modela gospodarskih vozila u gami do 2021. godine.

Novo dostavno vozila iz Peugeota može se pohvaliti potpuno električnim pogonom, a riječ je o modelu Peugeot e-Expert, koji se je već dokazao kao dostavno vozilo.

PEUGEOT_e_EXPERT straga

Novi e-Expert se bez obzira na baterije može pohvaliti istom veličinom prostora, ali i istom maksimalnom nosivošću kao i izvedbe s dizelskim motorom, što je za svaku pohvalu.

PEUGEOT_e_EXPERT utovarni prostor

Iako snaga motora još nije objavljena, zna se kako će e-Expert dolaziti u dvije različite izvedbe, odnosno dvije snage baterije, pa će tako 50 kWh baterija nuditi doseg do 200 km, a 75 kWh baterija će nuditi doseg do 300 km po WLTP-u.

PEUGEOT_e_EXPERT sa strane

Novi Peugeot e-Expert na tržište stiže u drugoj polovici sljedeće godine, a nastavit će uspjeh Experta koji je od svojeg predstavljanja 2016. godine prodan u preko 170.000 primjeraka.

PEUGEOT_e_EXPERT interijer

Osim toga, dodatno će osnažiti vodeću poziciju gospodarskih vozila Peugeot u Europi i povećati broj električnih vozila game Peugeot uz postojeće modele Partner Electric, e-Boxer, e-208, e-2008, 3008 te 508 HYBRID i HYBRID4.

Ključne riječi:
e-Expert električni automobil Peugeot
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

UčitavamNa dan: 1. listopad 1940.

10-1-1940  Otvorena prva moderna autocesta u SAD-u

Otvorena prva moderna autocesta u SAD-u

Autocesta Pennsylvania Turnpike na kojoj se plaćala cestarina službeno je otvorena na današnji dan. Unatoč skepticima autocestom između Pittsburgha i Harrisburga godišnje je prolazilo oko 2 milijuna vozila što je bilo dvostruko više od očekivanog.

vs