Vidiauto Novosti Najave Uskoro dolazi povoljna električna Dacia

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 03.01.2020. 06:19

Jeftina struja 

Uskoro će i Dacia predstaviti električni automobil

Uskoro dolazi povoljna električna Dacia

Kako su norme oko emisije ispušnih plinova sve strože, uskoro će i Dacia predstaviti svoje električno vozilo manjih dimenzija i povoljne cijene.

Sve više proizvođača u svoju ponudu dodaje električna ili hibridna vozila, a uskoro će i Dacia predstaviti svoje prvo električno vozilo. Rezultat je to sve strožih pravila o prosječnim vrijednostima CO2. To Daciji neće biti problem jer matični Renault već nudi nekoliko uspješnih električnih vozila, no uvijek se postavlja pitanje cijene, a navodno bi električna Dacia trebala biti dostupna prosječnom kupcu.

Renault City K-ZE straga

Iako će se novi model predstaviti tijekom ove ili sljedeće godine, vrlo je vjerojatno kako će se raditi o modelu Renault City K-ZE modelu koji će biti prilagođen europskom tržištu. K-ZE je maleni SUV namijenjen mladima u Kini, a tamo se prodaje po cijeni od oko 60.000 kuna. Naravno, tu je cijenu nerealno očekivati u Europi, jer se automobil treba temeljito preurediti i dobiti sve minimalne sigurnosne dodatke i opremu, a moguće je da će dobiti i nešto snažniju baterije koja će omogućiti doseg od preko 250 km.

Renault City K-ZE interijer

Sada ostaje samo pričekati dok i službeno neće biti predstavljena povoljna Dacia električna alternativa, i hoće li se sve gore navedeno ispuniti ili ne. Naravno, prije predstavljanja ovog modela, očekuje nas i predstavljanje nove generacije Sandera i Logana.

Ključne riječi:
Dacia električni automobil
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 24. veljača 1955.

Rodio se Profesor

Na današnji dan u Saint-Chamondu, Francuska, rođen je Alain Prost, višestruki prvak Formule 1 i vozač s najviše GP pobjeda. Fanovi ga od milja zovu 'Profesor', po svom kalkuliranom stilu vožnje.

vs

.::.