Vidiauto Novosti Najave Redizajnirani Jeep Cherokee u prodaji

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 10.09.2018. 06:02

Početak prodaje 

Redizajnirani Jeep Cherokee u prodaji već ovog mjeseca

Redizajnirani Jeep Cherokee u prodaji

Već ovog mjeseca u salone će stići redizajnirani Jeep Cherokee, koji sada dolazi u puno atraktivnijem obliku.

Tijekom rujna u prodajne salone diljem Europe dolazi redizajnirani Jeep Cherokee, a u početku će biti dostupan s 2.2-litrenim MultiJet II turbo dizel motorom, a sljedeće godine će mu se pridružiti i 2.0-litreni turbo benzinac.

Jeep Cherokee 2019 sa strane

Dizel motor dolazi u dvije izvedbe snage – sa 150 KS i sa 195 KS, a moguće ga je kombinirati sa 6-brzinskim ručnim ili 9-brzinskim automatskim mjenjačem te pogonom na prednje ili sve kotače. Kada tijekom sljedeće godine dođe u prodaju, 2,0-litreni turbo benzinac će nuditi snagu od 270 KS. U ponudi će biti tri paketa opreme – Longitude, Limited i Overland.

Jeep Cherokee 2019 sprijeda straga

Sve verzije Cherokeeja dolaze s novim prednjim Full LED svjetlima, kao i s LED dnevnim svjetlima te maglenkama, dok su stražnja svjetla djelomično LED. U ponudi su i novi aluminijski naplatci koji idu do veličine od 19'', a Cherokee je moguće dobiti i sa staklenim krovom. Kupci mogu birati između 10 boja karoserije, od kojih su dvije potpuno nove – Olive Green i Pearl White.

Jeep Cherokee 2019 interijer

Unutrašnjost je također poobljošana i nudi djelomično novi dizajn i nove materijale, a povećan je i prtljažnik za 70 litara, pa sada u osnovnom obliku ima zapremninu od 570 litara. I više nego dovoljno čak i za dulja putovanja.

Jeep Cherokee 2019 sprijeda

Početna cijena za Jeep Cherokee 2019 još nije poznata, no trebala bi ostati na razini sadašnje, odnosno Cherokee bi trebao startati od oko 350.000 kuna na više.

Jeep Cherokee 2019 straga
Ključne riječi:
Cherokee Jeep SUV
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 23. rujan 1897.

9-23-1897 Prva smrtna žrtva prometa u Velikoj Britaniji

Prva smrtna žrtva prometa u Velikoj Britaniji

Devetogodišnji Stephen Kempton poginuo je na današnji dan u prometnoj nezgodi na cesti Stockmar u blizini Hackneya. Dječak se švercao na vanjskom dijelu taksija i prilikom toga izgubio ravnotežu te pao pod kotače automobila.

vs

.::.