Vidiauto Novosti Najave Predstavljeni su Renault Kangoo i Express

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 13.11.2020. 06:22

Noviteti 

Predstavljeni su posve novi Renault Kangoo i Renault Express

Predstavljeni su Renault Kangoo i Express

Renault je objavio prve podatke o novoj generaciji Kangooa, uz napomenu kako će Kangoo i putnički Kangoo biti dostupni i u električnoj izvedbi, a predstavljen je i novi Express za one koji traže najbolji omjer cijene i performansi.

Renault je za proljeće iduće godine najavio čak četiri nova vozila, a riječ je o teretnim i putničkim izvedbama modela Kangoo i Express, a onda će se znati i svi detalji o pojedinim modelima, uključujući i sve kombinacije koje će biti dostupne.

THE ALL-NEW RENAULT KANGOO AND THE ALL-NEW RENAULT EXPRESS

I novi Kangoo će biti dostupan kao furgon koji je namijenjen flotama, obrtnicima i trgovcima a nudi inovativni sustav za lakši pristup Easy Side Access koja je korisna u gradskim središtima, ova inovacija olakšava pristup teretnom prostoru i na uskim parkirnim mjestima. Uklanjanjem središnjeg nosača na novom Renaultu Kangoo stvoren je najširi bočni otvor na tržištu od 1.416 mm (dva puta veći u odnosu na prethodni model). Tu je i prilagodba teretnog prostora Easy Inside Gallery koja nudi uvlačivu pregrada u unutrašnjosti koja omogućuje prijevoz dugih i velikih predmeta iznad razine podnice, čime se oslobađa prostor na tlu. Putnička izvedba novog Kangooa nudi bogatu opremu i nove sustave za pomoć u vožnji, a i dalje nudi sve značajke prilagodljivosti.

2020 - THE CREATION DESIGN OF NEW KANGOO

Novi Kangoo se ističe potpuno novim dizajnom kojeg sprijeda krase nova svjetla s novim LED potpisom, a tu je i kromirana lajsna koja spaja masku i branik. Nažalost, fotografije stražnjeg dijela vozila nisu još objavljene, već je dostupna samo jedna skica koju i sami možete vidjeti.

2020 - THE CREATION DESIGN OF NEW KANGOO (1)

Tu je i potpuno nova unutrašnjost koja donosi i veliki središnji multimedijski zaslon, a ovako na prvu izgleda kako je u odnosu na prethodnika kvaliteta unutrašnjosti puno napredovala. Novi Kangoo će biti dostupan u dvije dužine, nudit će se s ručnim ili automatskim mjenjačem, benzinskim, dizelskim i električnim motorom, a korisni obujam prostora će biti od 3,3 do 3,9 m3 u standardnoj, odnosno od 4,2 do 4,9 m3 u produljenoj izvedbi.

2020 - THE NEW RENAULT KANGOO (2)

Renault Express je praktičan furgon namijenjen mladim poduzetnicima i vlasnicima malih flota koji traže pristupačno vozilo prilagođeno njihovim osnovnim potrebama. Donosi najveći obujam pretinaca za odlaganje u klasi (48 l) i utovarnim kapacitetom od 3,3 do 3,7 m3.

2020 - THE NEW RENAULT EXPRESS VAN

Unutrašnjost je drugačija nego kod Kangooa, a donosi multimedijski sustav Easy Link, ali i dodatno ojačana sjedala, a tu su i sustavi za pomoć u vožnji kao što su sustav za pomoć pri vožnji unatrag, nadzor mrtvog kuta, prednji i stražnji parkirni senzori i širokokutni retrovizor. U ponudi je i putnički Express, no on se, za razliku od Expressa furgon, neće prodavati u Europi.

2020 - THE NEW RENAULT EXPRESS (1)

Novi Kangoo će se proizvoditi u Renaultovoj tvornici Maubeuge u Francuskoj, dok će se Express proizvoditi u Renaultovoj tvornici u Tangeru u Maroku.

Ključne riječi:
dostavno vozilo električni automobil Express Kangoo Renault
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 18. srpanj 1948.

Prva pobjeda najvećeg

Najveći vozač u povijesti Formule 1 Juan Manuel Fangio nastupio je u svojoj prvoj utrci te završio kao 12. Iako je tada imao već 27 godina Fangio je do kraja karijere (1957.) nanizao pet naslova svjetskog prvaka.

vs

.::.