Vidiauto Automobili Novi automobili na hrvatskim cestama Stigao je novi Peugeot Rifter Business

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 05.04.2019. 06:01

Nova izvedba 

Novi Peugeot Rifter Business s mogućnošću 100% odbitka PDV-a

Stigao je novi Peugeot Rifter Business

Peugeot je za naše tržište pripremio novi Rifter Business koji može prevesti pet putnika i teret, a pri kupnji je moguće odbiti 100 % iznosa PDV-a.

Peugeot ima u ponudi putnički Peugeot Rifter Business s mogućnošću 100 % odbitka PDV-a. Ovaj model namijenjen je prijevozu putnika, ali i prijevozu tereta uz nosivost do 850 kg. U ponudi je isključivo s Long L2 duljinom, tri razine opremljenosti Active, Allure, i GT Line.

Peugeot Rifter Business N1 straga

Dizajn novog Peugeota Rifter Business istovremeno je robustan i uglađen. Opremljen je s Peugeot i-Cockpitom koji je jedinstven u svojoj klasi. Rifter je izgrađen na novoj platformi i dolazi s dizelskim motorima snage 100 i 130 KS te benzinskim motorom sa 110 KS.

Peugeot Rifter Business N1 stražnja sjedala

U ponudi je s pet sjedala koja su smještena u dva reda, kao u putničkom Rifteru te pregradnom stijenom i rešetkom iza 2. reda sjedala. Glavna pogodnost njegove nabave je činjenica da se registrira kao lako gospodarsko vozilo s mogućnošću 100 % odbitka PDV-a.

Peugeot Rifter Business N1 komandna ploča

Novi Peugeot Rifter Business Active u bogatoj serijskoj opremi ima 6 zračnih jastuka, ESP + ASR + ABS + AFU, sustav za pomoć pri kretanju na kosini (Hill Assist), automatsko uključivanje dnevnih svjetala, prepoznavanje prometnih znakova ograničenja brzine, sustav za pomoć pri zadržavanju vozila unutar vozne trake, sustav za automatsko kočenje u slučaju opasnosti, regulator/limitator brzine, centralni 3,5“ zaslon u boji na instrument ploči, lijeva i desna bočna klizna vrata, ručni klima uređaj, autoradio RD6 sa 6 zvučnika + Bluetooth, servo upravljač podesiv po visini i dubini, rolo u prtljažniku i drugu opremu.

Peugeot Rifter Business N1 teretni prostor

Novi Peugeot Rifter Business u ponudi je s benzinskim motorom PureTech 110 S&S s početnom cijenom od 126.720 kn bez PDV-a. Od dizelskih motora, u ponudi je s BlueHDi 100 i BlueHDi 130 S&S motorima, a cijene dizelskih modela kreću od 131.520 kuna + PDV. U ponudi je također i posljednja generacija automatskog EAT8 mjenjača uz dizelski motor BlueHDi 130. Korisna nosivost je 850 kg, a obujam prostora za teret iznosi do 1.900 litara.

Peugeot Rifter Business N1 sprijeda
Ključne riječi:
mogućnost odbitka PDV-a N1 vozilo Peugeot Rifter Business
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 28. rujan 1978.

9-28-1978  Rekord za Wankel motor

Rekord za Wankel motor

Urednik američkog automobilskog časopisa Car & Driver postigao je svjetski brzinski rekord za automobile pogonjene rotacijskim (Wankel) motorom. Za upravljačem modificirane Mazde RX-7 Don Sherman je vozio 297,74 km/h.

vs

.::.