Vidiauto Automobili Novi automobili na hrvatskim cestama Stigao je Citroen Berlingo Business

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 26.02.2019. 14:59

N1 izvedba 

Citroen Berlingo Business: 100 % praktičnosti i 100 % odbitka PDV-a

Stigao je Citroen Berlingo Business

Dana je za domaće tržište predstavljena nova izvedba Citroen Berlinga pod oznakom Business, a riječ je o tvornički opremljenom modelu koji zadovoljava N1 karakteristike, odnosno omogućuje kupnju uz odbitak 100 % iznosa PDV-a.

Danas smo se u gradu Samoboru družili s novom izvedbom Citroen Berlinga koja dolazi pod imenom Business, a kao što mu i samo ime kaže, namijenjen je obrtnicima i tvrtkama jer zadovoljava N1 propise, pa je moguće odbiti 100 % PDV-a.

Citroen Berlingo Business N1_straga

Citroen Berlingo Business dolazi sa standardnih 5 sjedala koja su raspoređena u dva reda, a iza stražnjih sjedala postavljena je s donje strane pregrada od punog lima, dok se gore nalazi žičana pregrada. Berlingo Business dolazi isključivo u XL dužini od 4.753 mm, nosivost mu je 855 kg, a obujam prostora za teret iznosi 1.900 litara.

Citroen Berlingo Business N1_sa strane

U ponudi su dva paketa opreme, Live i Feel, a već u serijskoj opremi ima 6 zračnih jastuka, ABS + REF + AFU, coffe break alert, prepoznavanje prometnih znakova za ograničenje brzine, sustav za pomoć pri zadržavanju vozila unutar vozne trake, Active Safety Break, regulator/limitator brzine, pomoć pri kretanju na kosini, lijeva i desna bočna klizna vrata sa staklom, ručni klima uređaj, autoradio RD6 sa 6 zvučnika + Bluetooth i ostalu opremu.

Citroen Berlingo Business N1_sa strane_2

Motorizaciju čine benzinac PureTech 110 S&S BVM6 koji raspolaže sa 110 KS, a cijena mu je 118.800 kuna + PDV. Dizelski motori nude snagu od 100 KS (BlueHDi 100 S&S) i 130 KS (BlueHDi 130 S&S), a uz potonji je moguće dobiti i EAT8 automatski mjenjač najnovije generacije, a cijene dizelskih inačica kreću od 122.800 kuna + PDV. POčetak prodaje zakazan je za 01. ožujka.

Ključne riječi:
100 % odbitak PDV-a Berlingo Business Citroën dostavno vozilo N1 vozilo
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 24. lipanj 1900.

Promet u nacionalnom parku Yosemite

Oliver Lippincott na današnji je dan 1900. godine postao prva osoba koja je u nacionalni park Yosemite ušao motornim vozilom, točnije, tzv. Locomobilom.

vs

.::.