Vidiauto Novosti Najave Osvježena Mazda2 s više sigurnosne opreme

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 25.07.2019. 05:39

Redizajn 

Osvježena Mazda2 dolazi početkom sljedeće godine

Osvježena Mazda2 s više sigurnosne opreme

Mazda je predstavila osvježeni model 2 na Japanskom tržištu, a obnovljena izvedba kod nas dolazi početkom sljedeće godine.

Nakon 5 godina na tržištu došlo je vrijeme za redizajn a prvo predstavljanje Mazda2 ima na domaćem tržištu. Tamo je jedna od najvećih novosti promjena imena, odnosno sad će se i tamo zvati Mazda2 a ne više Demio.

mazda2_redizajn_9

Redizajnirana Mazda2 donosi nova prednja svjetla, branik i masku kakvu već koriste veći i noviji modeli tvrtke, a time je Dvojka dobila ozbiljniji izgled.

mazda2_redizajn_2

Tu su i nove boje i dizajn aluminijskih naplataka, dok je straga ugrađen novi branik s kromiranim detaljima, a manje promjene su i u grafici stražnjih svjetala.

mazda2_redizajn_6

U unutrašnjosti su ugrađena nova prednja sjedala, središnji naslon za ruke sprijeda, novi volan s mogućnošću grijanja i multimedijalni sustav s podrškom za Android Auto i Apple CarPlay.

mazda2_redizajn_4

Mazda2 sada u ponudi ima i adaptivna prednja LED svjetla, sustav za prepoznavanje znakova, sustav za zadržavanje vozila u traci i kamere u 360 stupnjeva oko vozila.

mazda2_redizajn_8

Ponuda motora ostaje ista, odnosno u ponudi će biti 1,5-litreni benzinski motor u izvedbi sa 75 i 90 KS u kombinaciji sa 6-brzinskim ručnim ili 6-brzinskim automatskim mjenjačem. Cijene bi trebale ostati na razini sadašnjeg modela, ali će serijski dolaziti s nešto više opreme.

mazda2_redizajn_5

Spomenimo i kako će Mazda2 biti u Japanu dostupna s 1,8-litarskim dizel motorom i pogonom na sve kotače, a u Americi će se prodavati kao Toyota Yaris.

mazda2_redizajn_7
Ključne riječi:
Mazda2
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 24. travanj 1995.

4-24-1995 Posljednja Corvette ZR-1

Posljednja Corvette ZR-1

Posljednja Corvette ZR-1 proizvedena je na današnji dan 1995. godine. Od 1990. do 1995. godine, proizvedeno je 6939 primjeraka Corvette ZR-1. GM-ova namjera je bila stvoriti ultimativni sportski automobil u pogledu cijene i performansi.

vs

.::.