Vidiauto Novosti Akcije Aygo s otvorenim krovom za više sunca

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 08.07.2019. 06:33

Aygo Fun Roof 

Ljetno osvježenje iz Toyote: Aygo s otvorenim krovom

Aygo s otvorenim krovom za više sunca

Toyota je pripremila posebnu ponudu Fun Roof za gradski Aygo, a koji je dostupan uz doplatu na pakete X-play i X-style.

Toyota Aygo je sinonim za zabavu i užitak u gradskoj vožnji,  a svojim vlasnicima uvijek je nudio dodatne mogućnosti personalizacije za atraktivan izgled i izdvajanje od mnoštva. Ovoga ljeta u ponudi AYGA dostupan je FUN ROOF odnosno električni pomični platneni krov kojim ćete uhvatiti više sunca i vjetra u kosi. AYGO FUN ROOF dostupan je uz pakete opreme AYGO X-play te X-style kao doplata u iznosu 6.900 kn.

AYG1002f_19

Naša preporuka je ujedno i vruća kombinacija bijelog AYGO x-style, s velikim električnim platnenim krovom u narančastoj boji. Bijelu karoseriju dodatno naglašavaju atraktivni narančasti detalji sprijeda, straga, na bokovima i na vanjskim retrovizorima, te narančasti detalji koji se ističu u crnoj unutrašnjosti. AYGO x-style nudi izuzetnu vrijednost za uloženi novac. Bogati popis opreme sadrži svjetla za maglu, zatamnjena stražnja stakla, crne alu naplatke 15“, klima uređaj, upravljačke tipke audio sustava na upravljaču, Bluetooth povezivanje, te bogati sigurnosni paket. Multimedijski sustav sa zaslonom od 7” podržava Apple CarPlay i Android Auto putem integracije pametnog telefona, a dopunjen je stražnjom kamerom koja se ugrađuje kao standard.

AYG1005e_19

Toyotin nagrađivani 3-cilindrični motor iz AYGO postiže idealnu ravnotežu snage i štedljivosti. Ovaj motor razvija 72 KS  te omogućuje najveću brzinu od 160 km/h. Potrošnja goriva iznosi svega 4,1 l/100 km uz emisiju CO2 od samo 93 g/km.

AYG0001b_19

Život je zabavniji kada ga promatrate kroz otvoreni krov automobila, stoga uhvatite jedan od prvih primjeraka novoga  AYGO s platnenim krovom i uživajte u ljetu! Dostupan u svim Toyota salonima, a za više informacija ili narudžbu testne vožnje posjetite ovlaštene salone. AYGO 1.0, X-PLAY + ALU 15'' + platneni krovni otvor (CANVAS), 5 vrata dostupan je za  92.700 kn. Uz Toyota Financiranje mjesečna rata iznosi 1.072 kn s PDV-om.

Ključne riječi:
Aygo Fun Roof Toyota
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 11. svibanj 1946.

5-11-1946 Ferrarijeva prva utrka

Ferrarijeva prva utrka

Ferrari je na današnji dan 1946. godine po prvi put samostalno nastupio u automobilskoj utrci koja je održana u Piacenzi, Italija. Nakon te prve legendarne utrke, Ferrari je postao najuspješniji proizvođač u automobilskim utrkama.

vs

.::.