Vidiauto Novosti Najave Nissan Leaf je osvojio još jednu nagradu

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 03.04.2018. 06:23

Nova nagrada 

Novi Nissan Leaf proglašen Najboljim zelenim automobilom svijeta 2018.

Nissan Leaf je osvojio još jednu nagradu

Prema žiriju za izbor Svjetskog automobila godine, Nissan Leaf je proglašen Najboljim zelenim automobilom svijeta 2018. I prvi je potpuno električni automobil koji je osvojio ovu nagradu.

Novi Nissan Leaf proglašen je Najboljim zelenim automobilom svijeta 2018. u izboru žirija Svjetskog automobila godine Nissan Leaf prvo je potpuno električno vozilo koje je osvojilo tu nagradu od osnivanja te kategorije.

Nissan Leaf world green car of the year

Novi Leaf osvojio je titulu Najboljeg zelenog automobila na svijetu na Salonu automobila u New Yorku. Leaf je utjelovljenje Nissan inteligentne mobilnosti i vizije koja će potpuno promijeniti kako se automobili voze, što ih pokreće i kako se integriraju u društvo.

Nissan Leaf straga

Nissan Leaf druge generacije potpuno je izmijenjen u odnosu na prethodnika, a te su ga promjene učinile prvim potpuno električnim vozilom koje je ponijelo tu nagradu od osnivanja te kategorije 2016. Novi Leaf spaja veći domet u kombinaciji s najnovijom opremom razvijene u sklopu Nissanove strategije inteligentne mobilnosti, uključujući ProPILOTAssist, papučicu e-Pedal, automatsko kočenje u nuždi i mnoge druge, a u prodaji je već danas.

Nissan Leaf sa strane

Nissan Leaf istaknuo se među pet kandidata za nagradu kao jedino električno vozilo u konkurenciji. Žiri je pri odabiru u obzir uzeo ukupan utjecaj vozila na okoliš, uključujući emisije ispušnih plinova i potrošnju goriva. Prethodna generacija Nissana Leaf proglašena je Svjetskim automobilom godine 2011. i još uvijek je jedino električno vozilo koje je u 14 godina održavanja izbora osvojilo tu prestižnu nagradu.

Ključne riječi:
električni automobil Leaf Nissan
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 25. travanj 1925.

4-25-1925 Debi Maseratija

Debi Maseratija

Prvi automobil Alfierija Maseratija, Tipo 26, debitirao je pobijedivši u svojoj klasi u Targa Floriju. Alfieri Maserati sam je vozio trkaći automobil.

vs

.::.