Vidiauto Novosti Najave Greške u serijskoj proizvodnji Tesle 3

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 05.02.2018. 06:25

Tesla kvaliteta 

Je li Tesla 3 stvarno tako loše sastavljena?

Greške u serijskoj proizvodnji Tesle 3

Ekipa s Autoline Networka napravila je prilog o najnovijem Tesla modelu 3, a ovo je tek početak jer će automobil rastaviti na najsitnije dijelove.

Izgleda kako Tesla ima sve više i više problema u posljednje vrijeme. Nakon što je proizvodnja modela 3 kasnila, sad je taj isti molle detaljno započela pregledavati ekipa s Autoline Networka i već na prvu nisu zadovoljni s Tesla modelom 3.

Tesla Model 3 straga

Tako je jedna od glavnih stvari koje prigovaraju već u samom početku i razmak između dijelova karoserije, jer je na jednom dijelu toliko malen da jedva stane nokat dok je s druge strane razmak dovoljno velik kako bi mogli postaviti u njega i prst.

Tesla Model 3 sprijeda

Sa sigurnosnog pak aspekta, prilikom nesreće je potrebno prerezati glavni električni kabel kako ne bi došlo do eventualnog iskrenja i zapaljenja, no on je sakriven ispod prednje haube i do njega je teško doći. Isti kabel je moguće prerezati i straga, no to ne znate dok ne otvorite vrata prtljažnika i ne pronađete naljepnicu, iako i onda nećete točno znati gdje treba zarezati karoseriju.

Tesla Model 3 interijer

Nadalje, kvake za otvaranje vratiju nisu baš najsretnije riješene, a u samim vratima se čuje kako se staklo pomiče dok je otvoreno. Ima još mnogo sitnica koje su pronađene ili će tek biti pronađene, zato je najbolje da pogledate priloženi video, a mi ćemo vas redovito obavještavati kako je dalje proteklo rastavljanje modela 3.

Ključne riječi:
Model 3 Tesla
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 24. lipanj 1900.

Promet u nacionalnom parku Yosemite

Oliver Lippincott na današnji je dan 1900. godine postao prva osoba koja je u nacionalni park Yosemite ušao motornim vozilom, točnije, tzv. Locomobilom.

vs

.::.