Vidiauto Novosti Najave Lexus je za 2023. godinu doradio model LS

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 01.12.2022. 04:52

Naprednija luksuzna rješenja i bolja povezanost za 2023 Lexus LS

Lexus je za 2023. godinu doradio model LS

Nova multimedijska platforma, 12,3-inčni zaslon, još mnogo sitnica, kao i novi raspored u unutrašnjosti donosi Lexus LS modelske godine 2023.

Lexus je pripremio sitne, ali bitne, promjene u svojoj luksuznoj limuzini LS modelske godine 2023. Tako LS sada nudi bolje vozne osobine, dodatne mogućnosti komunikacije i zabave, a tu je i lakši način pristupa informacijama.

2023 Lexus LS_01

Najvažnija novost je novi i puno brži multimedijski sustav Lexus Link, a njime je moguće upravljati putem glasovnih naredbi, putem dodirnog zaslona u automobilu ili na daljinu putem pametnog telefona, a nudi i bežično spajanje s Apple CarPlay sustavom, dok je spajanje s Android Autom i dalje žično. Lexus Link Pro je dio osnovne opreme a dolazi na 12,3-inčnom zaslonu i s ugrađenim asistentom kojem se pristupa naredbom Hey Lexus.

2023 Lexus LS_04

Što se tiče daljinskih naredbi, a putem Lexus Linka je moguće odmrznuti vjetrobransko staklo, otključavati i zaključavati vozilo, kao i upravljanje svjetlima. Model Lexus LS 500h ima i opciju daljinskog podešavanja temperature u putničkom prostoru i temperature upravljača, a aplikacija nudi i analizu podataka o vožnji, kao i uvijek dobrodošlu opciju „Pronađi moj automobil“.

2023 Lexus LS_03

Vozači bezbrižno mogu manevrirati i uživati u novom prikazu na zaslonu Digital Panoramic View Monitor, na kojem se prikazuje stanje ispod vozila zajedno s položajem guma. Osim već velikog broja praktičnih i sigurnih rješenja u okviru sustava Lexus Safety System+, sustav za pomoć pri parkiranju dodatno poboljšava snalaženje u prostoru i osjećaj prostora pri vožnji unatrag tako što na zaslon projicira središnju liniju kretanja vozila.

2023 Lexus LS_02

Ovim značajkama upravlja se putem novih prekidača koji se nalaze na redizajniranoj središnjoj konzoli. Zahvaljujući novom multimedijskom sustavu prelazak s daljinskog dodirnog sustava je lakši i lokacije prekidača su optimalne, što pomaže pri lakšem snalaženju kod upotrebe. Površine u unutrašnjosti su preglednije, a oblik središnje konzole elegantniji s mogućnošću jednostavnog odlaganja pametnog telefona.

Ključne riječi:
hibrid Lexus Limuzina LS redizajn
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

UčitavamNa dan: 1. siječanj 1942.

1-1-1942 Zabranjena prodaja automobila civilima u SAD-u

Zabranjena prodaja automobila civilima u SAD-u

Kongres SAD-a zabranio je prodaju novih automobila i komercijalnih vozila civilima. Do kraja mjeseca svi su se proizvođači u SAD-u prebacili na vojnu proizvodnju te je proizvodnja civilnih automobila u potpunosti zaustavljena.

vs