Vidiauto Novosti Najave Alfa Romeo Giulia i Stelvio redizajn

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 02.11.2022. 04:06

Redizajnirani su Alfa Romeo Giulia i Stelvio

Alfa Romeo Giulia i Stelvio redizajn

U novu modelsku godinu Alfa Romeo Giulia i Alfa Romeo Stelvio ulaze s osvježenim izgledom i digitalnom instrument pločom.

Već se duže vrijeme šuškalo o redizajniranim izvedbama Giulije i Stelvija, a sada su otkriveni i svi detalji ovog dobrodošlog osvježenja. Inspiracija za redizajn je bio novi Tonale, a sada su i Giulija i Stelvio dobili nova prednja svjetla s tri karakteristična dijela kao i Tonale, a dolaze u LED Matrix tehnologiji.

2023 Alfa Romeo Giulia

Osim svjetala, redizajnirana je i maska motora, a tamnije boje je i rešetka maske. Straga su izmjene blaže i svode se na novi svjetlosni potpis LED stražnjih svjetala. Ostalo je isto, osim nove mat sive boje Moon Light, koja je ekskluzivno dostupna u modelu s opremom Competizione.

2023 Alfa Romeo Giulia 01

Uz taj najbogatiji paket opreme, dostupna su još četiri druga paketa, koja sada imaju isto ime kao i kod modela Tonale – Super, Sprint, Ti i Veloce, a imena korijene vuku iz legendarnih izvedbi Alfa Romeo modela.

2023 Alfa Romeo Giulia 02

Blago je dotjerana unutrašnjost, pa tako 8,8-inčni središnji multimedijski zaslon dolazi s najnovijim softverom, također poznatim iz modela Tonale, ali je tu i potpuno nova digitalna instrument ploča dijagonale 12,3 inča. Nude se tri načina prikaza informacija – Evolved, Relax i Heritage, a potonji će se vjerojatno najviše koristiti, a donosi duh izgleda instrumentne ploče modela iz šezdesetih i sedamdesetih godina prošlog stoljeća.

2023 Alfa Romeo Stelvio 02

Motorizacija se nije mijenjala, što znači kako su u ponudi i dalje turbo benzinci i turbo dizelaši, pogon na stražnje ili na sve kotače, a zanimljivo je kako ni jedna izvedba nije elektrificirana, što će cijeniti mnogobrojni kupci. Prve isporuke redizajniranih modela se očekuju na proljeće sljedeće godine, a cijene će biti objavljene naknadno.

2023 Alfa Romeo Stelvio 01
Ključne riječi:
Alfa Romeo Giulia Limuzina redizajn Stelvio SUV
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 24. rujan 1908.

9-24-1908 Prvi Model T

Prvi Model T

Prvi tvornički izrađen Ford model T završen je na današnji dan. Automobil je svoju pravu popularnost i slavu počeo stjecati tek 6 godina kasnije kada je uvođenjem proizvodnje na pokretnoj traci osjetno pojeftinio.

vs

.::.