Vidiauto Novosti Najave Koncept Renault Hippie Caviar Motel

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 31.08.2022. 04:13

Hippie Caviar Motel: Dom u divljini kako ga zamišlja Renault

Koncept Renault Hippie Caviar Motel

Renault predstavlja Hippie Caviar Motel, novu viziju bijega od svakodnevice, a konceptno vozilo temeljeno na novom Renaultu Kangoo E-Tech Electric.

Renault je prošle godine predstavio Hippie Caviar Hotel, konceptno vozilo temeljeno na modelu Trafic koje je trebalo odgovoriti na sve veću potrebu kupaca za putovanjima i prilikama za promatranje prirode u idiličnom okruženju, i to uz udobnost i pogodnosti hotela s 5 zvjezdica. Želja za bijegom u prirodu nadahnula je i novi Renault Trafic SpaceNomad, prvi serijski prerađeni kombi koji je u prodajne salone stigao prošlog srpnja. Renault sada predstavlja drugu fazu vlastite strategije za razvoj rekreacijskih vozila: novo konceptno vozilo Hippie Caviar Motel. Taj prerađeni kombi, sazdan na novom Renaultu Kangoo L2 E-Tech Electric, mobilno je, fleksibilno i dinamično utočište za pustolove i zaljubljenike u sport, željne uzbuđenja i boravka u prostranstvima prirode.

Renault Hippie Caviar Motel_01

Hippie Caviar Motel dizajniran je kao kamper koji vas s lakoćom prevozi s jednog odredišta na drugo: ima doseg od 285 km koji se u samo pola sata punjenja može povećati za 170 km. Povrh toga je iznutra i izvana opremljen domišljatim rješenjima za prijevoz sportske opreme. Krovni nosači omogućuju prijevoz skija i pritom ostavljaju dovoljno prostora za uživanje u pogledu na zvjezdano nebo kroz golemi panoramski krov (nakon što se klupa preklopi u udoban ležaj za jednu osobu).

Renault Hippie Caviar Motel_03

Osim toga, ovaj je konceptni automobil u potpunosti u skladu s Renaultovom strategijom smanjenja ugljičnih emisija tijekom životnog ciklusa vozila: police i podnica vozila izrađene su od recikliranih guma i pluta, a kotače pokreće 100 % električni motor. Hippie Caviar Motel bit će predstavljen 19. rujna na Međunarodnom sajmu mobilnosti, transporta i logistike u Hannoveru.

Renault Hippie Caviar Motel_02
Ključne riječi:
Hippie Caviar Motel kamper vozilo Kangoo E-Tech Electric koncept Renault
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 21. lipanj 1947.

6-21-1947 Prva Mille Miglia nakon rata

Prva Mille Miglia nakon rata

Na današnji dan 1947. godine započela je prva poslijeratna utrka Mille Miglia u Brescia, Italija, dvadeset godina nakon što je kreator Aymo Maggi dobio dozvolu za pokretanje utrke od Brescia do Rima i natrag...

vs

.::.