Vidiauto Novosti Najave Kangoo Van je Međunarodni kombi godine

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 23.11.2021. 05:02

Novi Kangoo Van izabran za Međunarodni kombi godine 2022.

Kangoo Van je Međunarodni kombi godine

Žiri sastavljen od 24 automobilistička novinara iz Europe okrunio je novi Renault Kangoo Van titulom Međunarodnog kombija godine 2022., a izabran je kao najbolji u konkurenciji 14 lakih gospodarskih vozila predstavljenih u posljednjih godinu dana.

Na gala večeri povodom salona automobila Solutrans u Lyonu, Jarlath Sweeney, predsjednik žirija Nagrade za međunarodni kombi godine (IVOTY), uručio je Marku Sutcliffeu, višem potpredsjedniku poslovne jedinice za laka gospodarska vozila Renault Grupe, nagradu za Međunarodni kombi godine 2022. koja je pripala novom Kangoou Van. Paneuropski žiri, sastavljen od 24 vodeća novinara specijalizirana u području gospodarskih, industrijskih i transportnih vozila, odabrao je Renaultov kombi u konkurenciji 14 lakih gospodarskih vozila od 11 različitih marki koja su predstavljena tijekom proteklih mjeseci.

IVOTY 2022 award ceremony

Glavni kriterij za odabir pobjednika bio je doprinos nominiranog vozila učinkovitosti, sigurnosti, održivosti i ekološkim standardima sektora lakih gospodarskih vozila, a ovo je već četvrti put da neko Renaultovo gospodarsko vozilo osvaja Nagradu za međunarodni kombi godine. Tu su čast dosad imali Master (1998.), Trafic (2002.), i Kangoo Z.E. (2012.).

IVOTY 2022 award ceremony (1)

Novi Kangoo Van prvenstveno je namijenjen flotama, obrtnicima i trgovcima koji traže profesionalno vozilo opremljeno najnovijim tehnologijama i prilagođeno njihovim potrebama. Ovaj inovativni kombi nudi jednostavan utovar zahvaljujući revolucionarnoj inovaciji ''Open Sesame by Renault'' nastaloj uklanjanjem B-nosača, čime je postignuta najveća širina desnog bočnog otvora od 1,45 m. Nadalje, tu je i visoko postavljena uvlačiva polica Easy Inside Rack za sigurno pohranjivanje dugih predmeta i povećanje utovarnog prostora.

2022 Renault Kangoo_01

Više o Renaultu Kangoo Van možete pročitati ovdje, gdje je tekst s međunarodne prezentacije, kada smo imali i prilike isprobati navedeni model.

Ključne riječi:
IVOTY Kangoo Van Međunarodni kombi godine Renault
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

UčitavamNa dan: 5. prosinac 1977.

12-5-1977 Prednji pogon za Amerikance

Prednji pogon za Amerikance

Predstavljen je Plymouth Horizon, prvi mali američki automobil s prednjim pogonom. Tehnički napredak na području pogonske tehnologije omogućio je smanjenje dimenzija i troškova proizvodnje sustava prednjeg pogona.

vs