Vidiauto Novosti Najave Peugeot Partner i Traveller kao kamperi

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 26.08.2019. 07:13

Kamperi 

Peugeot Partner i Traveller kao kamper vozila

Peugeot Partner i Traveller kao kamperi

Krajem ovog mjeseca bit će predstavljena dva nova mini kaper vozila, a riječ je o modelima Peugeot i Traveller koje je preuredila njemačka tvrtka Alpin Camper.

Novi Peugeot Partner Alpin Camper bit će predstavljen 29. kolovoza a dolazi s krevetom na izvlačenje veličine 112 x 195 cm i 60 mm debelim madracem, ali i praktičnim kuhinjskim blokom koji sadrži prijenosni mini plinsko kuhalo i sudoper, što omogućuje lakšu pripremu hrane.

peugeot-partner-alpin-camper interijer

Osim toga, Partner Alpin Camper ima i stražnju kameru te prednje i stražnje senzore za lakše manevriranje, a pokretati ga mogu dva dizel motora – 1,6-litreni BlueHDI sa 75 KS ili 1,5-litreni BlueHDI sa 130 KS, a možete izabrati i 1,2-litrenog turbo benzinca sa 110 KS.

peugeot-traveller-alpin

Tu je i veći Peugeot Traveller Alpin Camper koji dolazi s iBox sustavom tvrtke Irmscher Automobilbau koji sadrži tuš, spavaću sobu i kuhinju u jednom modulu. Tu je i prostor za hladnjak, ali i štednjak s dvije grijaće ploče.

peugeot-alpin-traveller_1

Peugeot Traveller Alpin Camper dolazi s nešto snažnijim motorima u ponudi, pa je tako osnovni model pokretan s 1,5-litrenim BlueHDI motorom sa 120 KS, a moguće je naručiti i verzije sa 150 ili 180 KS.

peugeot-alpin-traveller_2

Oba modela će biti prikazana na Caravan Salon 2019, najvećem salonu na svijetu za kamper vozila, koji će biti otvoren od 30.08. da 08.09. u Duesseldorf Exhibition centru.

Ključne riječi:
kamper vozilo Partner Alpin Camper Peugeot Traveller Alpin Camper
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
Na dan: 9. prosinac 1963.

12-9-1963 Proizveden posljednji Studebaker

Proizveden posljednji Studebaker

Studebaker Brothers Manufacturing Company, osnovan tijekom civilnog rata, bio je najveći svjetski proizvođač kočija sa zapregom. Kada su stigli auti, Studebaker je postao poznati proizvođač automobila. Ipak, Studebaker nije mogao držati korak s konkurentima.

vs