Vidiauto Novosti Najave Hyundai je osvježio gradski model i10

Autor: DR Objavljeno: 01.03.2023. 05:26

Hyundai je osvježio gradski model i10

Hyundai je osvježio gradski model i10

Za ovu je godinu Hyundai pripremio osvježenje za svoj najmanji model i10, a promjene su kozmetičkog tipa, ali i nove tehnologije.

Najmanji Hyundaijev model i10 je s nama od 2019. godine, a upravo je predstavljena njegova dotjerana izvedba. Promjene nisu velike, no uvijek su dobrodošle. Tako ćete izvana osvježeni model najlakše prepoznati po novim dnevnim LED svjetlima koja su sada saćastog oblika umjesto dosadašnjih okruglih, a to se odnosi na standardnu, ne i na N Line izvedbu.

Hyundai i10_01

Nov je i dizajn aluminijskih naplataka koji dolaze u dijagonali od 15 inča, odnosno 16 inča kod N Line izvedbe, a u ponudi su i dvije nove boje, Lumen siva i Meta plava. Sada se može birati između devet boja karoserije, a dostupne su i dvobojne kombinacije. Nova je i grafika stražnjih LED svjetala.

Hyundai i10_02

Unutrašnjost donosi plavo ambijentalno osvjetljenje, te nove presvlake i boje, a N Line ima sportska sjedala. Nova je i digitalna instrument ploča, a dodani su i USB-C priključci sprijeda i straga, dok 8-inčni multimedijski zaslon sada podržava bežično spajanje s Apple CarPlay i Android auto mobitelima.

Hyundai i10_04

Uz već niz standardnih sigurnosnih sustava, dodano je i prepoznavanje biciklista na sustavu za sprječavanje sudara, a sada je dostupan i sustav za zadržavanje automobila unutar trake. Hyundai nije radio promjene oko motorizacije, pa su i dalje dostupni benzinci sa 67 KS i s 84 KS, kao i turbo benzinac sa 100 KS koji je dostupan u N-Line izvedbi. Prodaja kreće u drugoj polovici godine, a cijene se ne bi trebale puno mijenjati.

Hyundai i10_05
Ključne riječi:
Hyundai i10 i10 N Line
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

UčitavamNa dan: 1. ožujak 1975.

3-1-1975 Honda Civic stigla u SAD

Honda Civic stigla u SAD

Hondin planetarno popularni Civic stigao je na današnji dan 1975. godine na američko tržište kao alternativa neekonomičnim automobilima tamošnjih proizvođača.

vs