Vidiauto Novosti Najave Hyundai Santa Fe uskoro i kao hibrid

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 10.07.2018. 06:19

Hibridni SUV 

Novi Hyundai Santa Fe uskoro u dvije hibridne verzije

Hyundai Santa Fe uskoro i kao hibrid

Nova generacija velikog SUV modela sa sedam sjedala će već sljedeće godine dobiti i dvije hibridne verzije.

Nova generacija, već četvrta po redu, modela Hyundai Santa Fe je predstavljena početkom godine na Salonu automobila u Ženevi, a iako još nije ni stigla u prodajne salone, već stižu najave o novim verzijama, i to ne bilo kakvim verzijama, već o novom hibridu.

Hyundai Santa Fe straga 2

Tako iz Južne Koreje dolazi najava kako će već sljedeće godine bi predstavljene dvije hibridne verzije modela Santa Fe. Prvo će biti predstavljena verzija s 2,0-litrenim turbo benzinskim motorom koji razvija 183 KS u kombinaciji s elektromotorom snage 16 KS.

Hyundai Santa Fe sa strane

Ubrzo nakon ove verzije, na tržištu će se ponuditi i Hyundai Santa Fe plug-in hibrid, koji bi trebao imati autonomiju samo na električni pogon od 50 km. Ova verzija bi također trebala biti u kombinaciji s već navedenim turbo benzincem.

Hyundai Santa Fe interijer

Osim promjena ispod lima, hibridne verzije će dobiti i posebne detalje na vanjskom dijelu karoserije, ali i u unutrašnjosti, kako bi hibridnu inačicu vizualno malo odmakli od verzija pogonjenih klasičnim motorima.

Hyundai Santa Fe straga

Ovo je tek početak hibridnih modela iz Hyundaija, ali i Kije, koji su najavili kako će do 2025. godine predstaviti 16 hibridnih i električnih vozila.

Ključne riječi:
hibrid Hyundai Plug-in hibrid Santa Fe
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 24. rujan 1908.

9-24-1908 Prvi Model T

Prvi Model T

Prvi tvornički izrađen Ford model T završen je na današnji dan. Automobil je svoju pravu popularnost i slavu počeo stjecati tek 6 godina kasnije kada je uvođenjem proizvodnje na pokretnoj traci osjetno pojeftinio.

vs

.::.