Vidiauto Novosti Najave I Toyota RAV4 ostaje bez dizel motora

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 01.06.2018. 06:14

Samo eko 

Toyota prestaje s proizvodnjom dizel verzije SUV modela RAV4

I Toyota RAV4 ostaje bez dizel motora

Kao što su i najavili prošle godine, Toyota polako prestaje s ponudom dizel verzija svojih automobila u Europi, a RAV4 je sljedeći model koji će ostati bez njih.

Toyota je bila ozbiljna kada je prošle godine stigla obavijest o tome kako će tijekom ove godine izbaciti iz ponude modele s dizelskim motorom na europskom tržištu.

Toyota RAV4 2

Posljednja generacija modela RAV4 s dizelskim motorom

Nakon što je pri predstavljanju nove generacije Toyote Auris rečeno kako će u ponudi biti samo benzinski i hibridni motori, RAV4 je sljedeći model kod kojeg će se to dogoditi.

Toyota RAV4 hybrid

Tako je već obustavljena proizvodnja modela s dizelskim motorom, a mogu se samo kupiti modeli koji su ostali na zalihama, pa zainteresirani moraju pohitati u salone i morat će se zadovoljiti s prethodnom generacijom modela. Potpuno novi model koji će stići na tržište će, kao i Auris, u ponudi imati samo benzinske i hibridne verzije.

Toyota Auris 2

Modeli koji trenutno još uvijek imaju dizel motore u ponudi su Corolla i Verso, a već sad se više na našem tržištu ne nudi Yaris s dizel motorom. Izgleda kako je Toyota bila ozbiljna u svojem naumu, za razliku od nekih drugih proizvođača koji puno pričaju, a malo toga i ispune.

Ključne riječi:
dizel hibrid RAV4 Toyota
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 24. lipanj 1900.

Promet u nacionalnom parku Yosemite

Oliver Lippincott na današnji je dan 1900. godine postao prva osoba koja je u nacionalni park Yosemite ušao motornim vozilom, točnije, tzv. Locomobilom.

vs

.::.