Vidiauto Novosti Najave Uskoro i Subaru s hibridnim pogonom

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 14.05.2018. 06:05

Novi hibrid 

Uskoro dolazi i Subaru s hibridnim pogonom

Uskoro i Subaru s hibridnim pogonom

Sada je i službeno – Subaru će za modelsku godinu 2019. ponuditi model Crosstrek u hibridnoj verziji. Očekuje se kako će ubrzo nakon toga isti pogon biti dostupan i na europskoj verziji koju poznajemo pod imenom Subaru XV.

Subaru_Crosstrek_XV_hibrid straga

Kao što se i očekuje od tvrtke Subaru, i hibridni model će imati pogon na sve kotače, a koristit će Subaru Global platformu te Toyota plug-in hibridni sustav. Inače, navedena platforma je već spremna za prihvat električnog i hibridnog pogona, pa neće biti potrebno raditi velike preinake.

Subaru_Crosstrek_XV_hibrid sa strane

Tehnički podaci za Subaru Crosstrek Hybrid još nisu poznati, no trebao bi imati ukupnu snagu od 121 KS, bateriju kapaciteta 8,8 kWh, dok bi autonomija samo na struju trebala biti do 40 km.

Subaru_Crosstrek_XV_hibrid interijer

Što se pak tiče izgleda, on bi trebao biti isti kao i aktualan Crosstrek, ali s detaljima koji će odmah otkriti kako se radi o eko verziji ovog modela, a detalje ćemo saznati već na jesen, kad se očekuje predstavljanje serijskog modela. Cijena se za sada ne spominje u nikakvom kontekstu, pa ne želimo ni nagađati o njoj. Europska pak verzija ne bi trebala, osim imena, imati razlika u odnosu na sjevernoameričku, no trebala bi kasniti za američkom verzijom oko pola godine.

Subaru_Crosstrek_XV_hibrid prtljažnik
Ključne riječi:
Crosstrek hibrid Subaru XV
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 21. lipanj 1947.

6-21-1947 Prva Mille Miglia nakon rata

Prva Mille Miglia nakon rata

Na današnji dan 1947. godine započela je prva poslijeratna utrka Mille Miglia u Brescia, Italija, dvadeset godina nakon što je kreator Aymo Maggi dobio dozvolu za pokretanje utrke od Brescia do Rima i natrag...

vs

.::.