Vidiauto Novosti Najave Električni romobil Seat eXS KickScooter

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 16.11.2018. 05:47

Električni romobil 

Romobil eXS KickScooter s električnim pogonom je najpovoljniji Seat

Električni romobil Seat eXS KickScooter

Romobili su u posljednjih nekoliko godina preplavili naše ulice, a najnoviji trend su modeli s električnim pogonom, a jedan takav dolazi i iz Seata.

Romobili su već dugi niz godina s nama, no ponovnu mladost počeli su doživljavati prije par godina kada je u njih počela ugradnja električnog pogona. Iako ih je i kod nas na cestama sve više, u zapadnim zemljama je njihov broj mnogostruko veći.

seat-exs-kickscooter 2

Kako je uglavnom riječ o brendiranju nekog proizvoda, a ne razvijanju modela od početka, isto je učinio i Seat, te pred nama stoji Seat eXS KickScooter, koji koristi tehnologiju modela Segway ES2.

seat-exs-kickscooter 5

Maksimalna brzina koju postiže je 25 km/h, a 187 WH baterija omogućuje prelazak do 25 km. Sam romobil je težak 12,5 kg, dok je maksimalna dopuštena težina vozača 100 kg. Punjenje baterije traje do 3,5 sati.

seat-exs-kickscooter 4

Naravno, Seat eXS je opremljen i tehnologijom povezivanja s mobitelom putem Bluetooth veze, a prednje i stražnje LED svjetlo osiguravaju vidljivost vozača po mraku, a opremljen je i s elektroničkom i mehaničkom kočnicom. Ugrađeni ekran pak prikazuje trenutnu brzinu, te napunjenost baterije.

seat-exs-kickscooter 3

Osim toga, ugrađen je i tempomat, pa je lako namjestiti željenu brzinu, a ugrađeni su i prednji i stražnji amortizeri kako bi vožnja bila što ugodnija. Ako vas interesira navedeni skuter, potražiti ga možete kod Seat distributera, a cijena je oko 599 EUR (oko 4.500 kn).

Ključne riječi:
električno vozilo eXS KickScooter romobil Seat
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 22. srpanj 1908.

Od kočije do karoserije

Albert Fisher i njegovi nećaci osnovali su uz kapital od 50.000 $ tvrtku Fisher Body Company specijaliziranu za proizvodnju kočija i automobilskih karoserija. Tvrtka je ubrzo postala najveći proizvođač karoserija u svijetu te je surađivala s GM-om.

vs

.::.