Vidiauto Novosti Najave Stigao je 2019 Mitsubishi Outlander PHEV

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 13.09.2018. 11:41

Plug-In hibrid 

Mitsubishi Outlander PHEV MY19 ispušta samo 46 g CO2

Stigao je 2019 Mitsubishi Outlander PHEV

Novi Mitsubishi Outlander PHEV modelske godine 2019 ostvario je izvanrednu emisiju CO2 od 46 g/km i to u novom 'stvarnom svijetu' WLTP testiranja potrošnje goriva i emisije ispušnih plinova.

Mitsubishi Outlander PHEV 2019 je jedan od prvih plug-in hibridnih automobila službeno ocijenjenih po novom, rigoroznijem WLTP testu potrošnje goriva i emisija CO2 koje su bliske stvarnim uvjetima korištenja. Outlander PHEV je opsežno dotjeran za modelsku godinu 2019, ostvario je emisiju od samo 46 g/km i maksimalni EV doseg od 45 km. To znači da će u Hrvatskoj biti opterećen rekordno niskim PPMV-om u kategoriji od oko 7.000 kn, što će ga, čak i bez državnih poticaja, učiniti opasnim rivalom dizelskim konkurentima.

Mitsubishi OUTLANDER PHEV 2019 snijeg

Dobre rezultate potrošnje i emisije Outlander PHEV 2019 postiže kao rezultat opsežnih zahvata radi kojih nudi iznimna svojstva i užitak u vožnji. Novi 2,4-litreni benzinski motor uz podršku MIVEC varijabilnog sustava upravljanja radom ventila za glatko prebacivanje iz Otto u Atkinsonov ciklusa rada, ovisno o režimu vožnje. Uz to ostvaruje i veću snagu u odnosu na prethodnika (99 kW prema 89 kW) i veći okretni moment u širem rasponu broja okretaja (211 Nm prema 190 Nm).

Mitsubishi OUTLANDER PHEV 2019 straga

Električni pogon također je poboljšan te stražnji elektro-motor sada daje 70 kW maksimalne snage (prednji 60 kW), izlazna snaga pogonske baterije je povećana 10% uz veći kapacitet od 13,8 kWh. Maksimalna snaga sustava sada iznosi čak 175 kW (238 KS).

Mitsubishi OUTLANDER PHEV 2019

Osim pogonskog sklopa, novi Mitsubishi Outlander PHEV poboljšan je i na drugim područjima: ovjes je nanovo podešen za veću ugodu u gradu na niskim brzinama, dok novi "Sport mode" donosi brži odaziv na gas i još više trakcije preko sustava Super All-Wheel Control. Volan je direktniji i daje bolji osjećaj za podlogu, a veći prednji diskovi (17'') s dvokalipernim čeljustima oštrije „grizu“. Tu je i novi "Snow mode" za vožnju na vrlo klizavim površinama.

Mitsubishi OUTLANDER PHEV 2019 interijer

Novi Mitsubishi Outlander PHEV je i profinjeniji, prednja sjedala su udobnija, novi su instrumenti i prekidači, dodani su kanali za ventilaciju na stražnjoj klupi, više je USB priključaka i novi su dekorativni elementi. Izmjene prednjeg dijela uključuju redizajniranu masku hladnjaka, prednji odbojnik i svjetlosne elemente koji osobito naglašavaju razliku između novog i starijeg modela. Stražnji dio je dotjeran novim odbojnikom i velikim krovnim spojlerom. Točka na i su novi 18“ naplatci od lake slitine.

Mitsubishi OUTLANDER PHEV 2019 sprijeda

Novi Mitsubishi Outlander PHEV MY19 dostupan je od rujna po cijeni od 307.000 kn za izvedbu Intense i 365.000 kn za izvedbu Premium.

Ključne riječi:
Mitsubishi MY19 Outlander PHEV Plug-in hibrid
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
Na dan: 9. prosinac 1963.

12-9-1963 Proizveden posljednji Studebaker

Proizveden posljednji Studebaker

Studebaker Brothers Manufacturing Company, osnovan tijekom civilnog rata, bio je najveći svjetski proizvođač kočija sa zapregom. Kada su stigli auti, Studebaker je postao poznati proizvođač automobila. Ipak, Studebaker nije mogao držati korak s konkurentima.

vs