Vidiauto Novosti Najave Aplikacija proširene stvarnosti iz Dacije

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 07.07.2022. 04:40

Dacia je napravila aplikaciju proširene stvarnosti za sve modele

Aplikacija proširene stvarnosti iz Dacije

Dacia ima novi logo i novi amblem, a dok čekamo da modeli stignu u salone, možete ih vidjeti na zaslonu mobitela u proširenoj stvarnosti.

Iako europski kupci već sada mogu otkrivati osvježene modele i konfigurirati ih po svojem izboru, za razgledavanje vozila uživo morat će se strpjeti do listopada. Ona će najprije biti predstavljena na Pariškom salonu automobila, a nedugo zatim stići će i u prodajne salone marke. No Dacia je napravila aplikacije proširene stvarnosti za pametne telefone i tablet-računala: Dacia AR. Jednostavno, zabavno, moderno: služeći se aplikacijom Dacia AR, korisnici mogu vidjeti vozilo u omjeru do 1:1, pa čak i ući u njega!

1-2022 - Dacia AR _ the smart and useful augmented reality app

Garaža, parkiralište, ulica... Dovoljno je postaviti vozilo u stvarno okruženje po želji. Približite se vozilu, krećite se oko njega, uđite u unutrašnjost, povećajte detalje koji vas zanimaju... Baš sve je moguće! Osim klasičnih tehnika, koncesionarima je sada na raspolaganju potpuno nov način predstavljanja vozila. Aplikacija Dacia AR posebno je korisna u situacijama kada koncesionar potencijalnom kupcu želi predstaviti model koji u tom trenutku nije dostupan u prodajnom salonu. Uz pomoć nje moguće je razgledati sve modele u svim dostupnim bojama! Aplikacija se može besplatno preuzeti u internetskim trgovinama App Store i Google Play. Da biste se služili njome, dovoljno je imati pametni telefon ili tablet-računalo.

2-2022 - Dacia AR _ the smart and useful augmented reality app

Aplikaciju možete upotrebljavati i za bolji uvid u novi vizualni identitet Dacijine ponude vozila, uključujući novu opremu nekih od nadolazećih modela, pa će tako Sandero Stepway biti prvo vozilo marke Dacia koje će biti dostupno sa staklenim krovom, a nova je i opcija benzinskog motora TCE 110. Duster ima novi dizajn zračnih otvora u vozilima, to je i prvo vozilo marke Dacia koje će imati električno sklopive vanjske retrovizore, te automatske brisače vjetrobranskog stakla.

3-2022 - Dacia AR _ the smart and useful augmented reality app

Istovremeno s predstavljanjem novog vizualnog identiteta, ažurirat će se multimedijski sustavi Media Nav i Media Display, a karte navigacijskog sustava moći će se besplatno ažurirati tijekom prve tri godine (u usporedbi s dosadašnja tri mjeseca). Na kraju, Dacia će osvježiti i nazive različitih inačica, a na hrvatskom tržištu ponuda će uključivati tri razine opreme: Essential za najpristupačnije inačice; Expression za modele u sredini palete te Journey za modele s najbogatijom opremom.

Ključne riječi:
Dacia proširena stvarnost
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 24. veljača 1955.

Rodio se Profesor

Na današnji dan u Saint-Chamondu, Francuska, rođen je Alain Prost, višestruki prvak Formule 1 i vozač s najviše GP pobjeda. Fanovi ga od milja zovu 'Profesor', po svom kalkuliranom stilu vožnje.

vs

.::.