Vidiauto Novosti Najave Dacia Duster Extreme stigla u Hrvatsku

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 14.01.2022. 04:04

Dacia Duster Extreme je sada dostupan i domaćim kupcima

Dacia Duster Extreme stigla u Hrvatsku

Od sada je i na našem tržištu dostupna posebno bogato opremljena serija Duster Extreme, koja je dostupna s tri motora, dva mjenjača, te s pogonom na prednje ili na sve kotače.

Sada i kod nas možete naručiti posebnu seriju Dacije Duster Extreme, bogato opremljene serije koju ćete najlakše prepoznati po narančastim detaljima koje ćete moći pronaći na karoseriji, ali i u unutrašnjosti ovog modela.

Dacia Duster Extreme_02

Vanjski dizajn donosi narančaste umetke na prednjoj maski, kućištima retrovizora, krovnim nosačima kao i na vratima prtljažnika, a krase ga i ekskluzivni crni aluminijski naplatci. Narančasti detalji dominiraju i u unutrašnjosti: presvlake sjedala od tkanine dodatno su naglašene narančastim šavovima, dok su zračni otvori, središnji naslon za ruke, obloge vrata i podnožje središnje konzole ukrašeni narančastim umetcima.

Dacia-Duster-Extreme_01

Duster Extreme uključuje sve serijske značajke inačice Prestige (uključujući automatski klima-uređaj, multimedijski sustav Media NavEvolution s 8-inčnim dodirnim zaslonom, povišenu središnju konzolu s naslonom za ruke i dvama dodatnim USB priključcima za putnike na stražnjoj klupi), a ovo posebno izdanje dostupno je s karticom za otključavanje vozila bez ključa i sustavom kamera za prikaz iz više kutova.

Dacia Duster Extreme_03

Duster Extreme je dostupan u izvedbi ECO-G 100 s tvornički ugrađenim plinom u kombinaciji s ručnim 6-stupanjskim mjenjačem po cijeni od 136.900 kuna, a ako želite automatski EDC mjenjač onda trebate izabrati izvedbu s 1,3-litrenim turbo benzincem sa 150 KS koji košta 169.400 kuna.

Dacia Duster Extreme_04

Za ljubitelje dizelaša tu je izvedba sa 115 KS i ručnim mjenjačem, ali i pogonom na sve kotače, koji je dostupan po cijeni od 175.400 kuna.

Ključne riječi:
Dacia dizel Duster ECO-G EDC Extreme LPG plin posebna serija
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 24. rujan 1908.

9-24-1908 Prvi Model T

Prvi Model T

Prvi tvornički izrađen Ford model T završen je na današnji dan. Automobil je svoju pravu popularnost i slavu počeo stjecati tek 6 godina kasnije kada je uvođenjem proizvodnje na pokretnoj traci osjetno pojeftinio.

vs

.::.