Vidiauto Novosti Najave Suradnja Dacije i UTMB World Series

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 15.03.2022. 04:14

Dacia i UTMB World Series najavljuju višegodišnju suradnju

Suradnja Dacije i UTMB World Series

Dacia i organizatori natjecanja UTMB World Series – UTMB Group i The IRONMAN Group – najavili su višegodišnju suradnju, a od 2022. Dacia postaje službeni tehnički partner i ekskluzivni automobilski partner na utrkama UTMB World Series koje će se održavati u Europi i Africi, uključujući finalnu utrku UTMB Mont-Blanc.

Pragmatičan pristup te moderan, jednostavan i robustan dizajn, Daciji su omogućili da se usredotoči na ono što je kupcima uistinu bitno: pristupačne cijene i uživanje u životu.  U skladu s Dacijinim nastojanjima da se profilira kao marka za zaljubljenike u prirodu, suradnja s UTMB World Series novi je način da svima omogući spajanje s prirodom kroz trail utrke. UTMB World Series najzahtjevnije je prvenstvo trail utrka na svijetu u kojem svi trkači mogu iskusiti pustolovinu UTMB natjecanja kroz najveće međunarodne utrke na najspektakularnijim lokacijama. S Dacijom dijeli mnoga osnovna načela: duh solidarnosti, uključivosti i razvoja pametne potrošnje. Ova suradnja omogućuje im da zajedno promiču te vrijednosti.

2022 - Dacia and UTMB World Series announce a multi-year partnership

Suradnja je ugovorena za razdoblje od 2022. do 2024. godine. Kao prvi Službeni tehnički partner natjecanja UTMB World Series i ekskluzivni Automobilistički partner, Dacia će pružati ključnu operativnu podršku na utrkama koje se održavaju u Europi, prije svega osiguravanjem robusnih vozila namijenjenih za terensku vožnju. „Mi u Daciji više od 15 godina potpuno predano radimo na rušenju konvencija automobilske industrije. Golem uspjeh koji je ostvario naš legendarni SUV Duster utjelovljenje je načela naše marke i naše težnje da se povežemo s ljudima koji vole prirodu. Jako smo uzbuđeni što ćemo surađivati s UTMB World Series. To će povećati svijest kupaca o našoj marki i dodatno nas povezati s ljudima koji uživaju u prirodi“, rekao je Xavier Martinet, viši potpredsjednik, Dacia & Lada, Marketing, Prodaja i operacije.

Ključne riječi:
Dacia Duster sponzorstva The IRONMAN Group UTMB World Series
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 1. ožujak 1975.

3-1-1975 Honda Civic stigla u SAD

Honda Civic stigla u SAD

Hondin planetarno popularni Civic stigao je na današnji dan 1975. godine na američko tržište kao alternativa neekonomičnim automobilima tamošnjih proizvođača.

vs

.::.