Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 11.08.2016. 00:14

Atraktivno izdanje 

Limun žuta Toyota Aygo X-Cite

Limun žuta Toyota Aygo X-Cite

Sigurni smo da nigdje nećete proći neopaženo uz Toyotu Aygo X-Cite s neonski žutom bojom.

Toyota Aygo X-Cite s pet vrata već je dostupna za kupnju, a cijena od 86.900 kuna uključuje bogatu opremu - x-touch multimedijski sustav sa stražnjom kamerom dio je standardne opreme.

Radi se o ograničenoj seriji modela Aygo prepoznatljivom po limun žutoj boji s crnom bojom krova (Bi-tone izgled), a uz dinamični izgled dolazi i zanimljiv interijer. Iznutra se dizajnerska tema nastavlja žutim akcentima na jastucima sjedala, umecima otvora za ventilaciju, na ručici mjenjača presvučenoj kožom te na tepisima dok su ručke vrata kromirane. Novi gradski mališan opremljen je i atraktivnim 15" naplatcima u sjajnoj crnoj boji s crnom značkom.

Toyota AYGO X-CITE (2)-1

Novi Aygo X-Cite standardno nudi 7" zaslonom u boji, x -touch multimedijski sustav. Integrirani sustav nadzora putem stražnje kamere pomoći će vozaču prilikom parkiranja ili manevriranja na skučenom prostoru. Sustav se aktivira kad god se mjenjač prebaci u poziciju za vožnju unatrag, na način da se na x -touch zaslonu od 7’’ prikazuje snimak stražnje kamere tj. područja iza automobila, uz linije vođenja vozila.

Toyota AYGO X-CITE (3)-1

Aygo ispod haube ima 3 -cilindarski 1,0 -litreni VVT-i benzinski motor snage 69 KS, sukladan Euro-6 normi, uz potrošnju goriva od svega 4,1 l / 100 km i emisiju 95 g/km. Može se kombinirati s ručnim mjenjačem ili x -shift automatiziranim ručnim, MultiMode mjenjačem.

Toyota Aygo, na kojoj se više od 10 vanjskih dijelova ovoga modela lako može zamijeniti alternativnim bojama ili drugačijim vizualnim rješenjima (čak i nakon nekoliko godina vlasništva), ima cijenu 86.900 kuna.

Ključne riječi:
Aygo Toyota
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

UčitavamNa dan: 1. ožujak 1975.

3-1-1975 Honda Civic stigla u SAD

Honda Civic stigla u SAD

Hondin planetarno popularni Civic stigao je na današnji dan 1975. godine na američko tržište kao alternativa neekonomičnim automobilima tamošnjih proizvođača.

vs