Vidiauto Novosti Najave U Ženevi stiže novi Avensis

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 17.02.2015. 09:59

Toyota obnavlja svoju obiteljsku limuzinu 

U Ženevi stiže novi Avensis

U Ženevi stiže novi Avensis

Toyota za sada samo objavljuje fotografije novog Avensisa u limuzinskoj i karavanskoj izvedbi, ne i tehničke podatke.

Nova Toyota Avensis službeno će biti predstavljena 3. ožujka na Ženevskom salonu automobila, koji se održava od 3. do 15. ožujka 2015, a s kojeg ćemo vas direktno izvijestiti o svim novitetima.

Toyota Avensis je predstavnik europskog D-segmenta, a pogled na dostupne fotografije otkriva najopsežniji facelift od svih nedavno predstavljenih Toyotinih novih modela (Yaris i Aygo). 
Nova su prednja svjetla, odbojnik i poklopac motora, straga su također osvježena svjetla, a najavljuju se i promjene na šasiji.

Toyota Avensis 2015 (1)

Facelift Toyote Avensis ne donosi samo promjene u dizajnu nego se najavljuju i novi motori s poboljšanim performansama i boljom učinkovitosti, s ciljem da se privuku i flotni i privatni kupci. Očekuje se ugradnja 1.6-litrenog dizelskog D-4D motora nastalog u suradnji s BMW-om, a koji se već ugrađuje u Toyotu Verso MPV. Očekuje se i dolazak plug-in hybrida.

Obnavlja se i interijer u novom Avensisu koji u prodaju stiže na ljeto 2015. Trenutna cijena Avensisa starta od 166.900 kuna.

Toyota Avensis stara

Trenutna Toyota Avensis uskoro mijenja svoju facu

Ključne riječi:
2015 Avensis Aygo Toyota Yaris Ženeva Motor Show
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

UčitavamNa dan: 1. ožujak 1975.

3-1-1975 Honda Civic stigla u SAD

Honda Civic stigla u SAD

Hondin planetarno popularni Civic stigao je na današnji dan 1975. godine na američko tržište kao alternativa neekonomičnim automobilima tamošnjih proizvođača.

vs