Vidiauto Zanimljivosti INFOZONA Najpouzdaniji automobili u Njemačkoj

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 20.06.2014. 23:19

JD Power 2014 

Koji je srednje veliki automobil najpouzdaniji u Njemačkoj?

Najpouzdaniji automobili u Njemačkoj

JD Power je u Njemačkoj napravio istraživanje tržišta što se tiče pouzdanosti. Japanci su najpouzdaniji.

JD Power je proglasio Toyotu Avensis najpouzdanijom poslovnom limuzinom u Njemačkoj tako da je Avensis postigao najbolji rezultat i najvišu ukupnu ocjenu među svim modelima u istraživanju.

Toyota Avensis

Još je jedan Toyotin automobil zauzeo prvo mjesto - Yaris je proglašen najboljim u segmentu malih automobila, dok je manji Aygo ostvario drugo mjesto u segmentu gradskih automobila. Treće mjesto na listi kompaktnih automobila zauzeo je model Toyota Auris.
Sveukupno, Toyota je zauzela drugo mjesto prema pouzdanosti u Njemačkoj, prema JD Power istraživanju za 2014. godinu.

JD Power je studiju proveo u Njemačkoj od prosinca 2013. do veljače 2014, na 18.288 vlasnika vozila koja su prvi puta registrirana između siječnja 2011. i prosinca 2012. Studija je otkrila kako vlasnici novih automobila u Njemačkoj kao najvažnijim argumentima koji su imali utjecaj na odluku o kupnji i zadovoljstvu navode pouzdanost / trajnost (56%), "poslovnu" funkcionalnost (48%) i sigurnost (46%).

Ključne riječi:
Auris Avensis Aygo JD Power Toyota Yaris
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

UčitavamNa dan: 28. rujan 1978.

9-28-1978  Rekord za Wankel motor

Rekord za Wankel motor

Urednik američkog automobilskog časopisa Car & Driver postigao je svjetski brzinski rekord za automobile pogonjene rotacijskim (Wankel) motorom. Za upravljačem modificirane Mazde RX-7 Don Sherman je vozio 297,74 km/h.

vs