Vidiauto Automobili Novi automobili na hrvatskim cestama Aygo x-pure s promjenjivim dijelovima

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 03.07.2015. 09:27

Čisto bijela Toyota Aygo 

Aygo x-pure s promjenjivim dijelovima

Aygo x-pure s promjenjivim dijelovima

Iz Toyote stiže zanimljiva mogućnost modificiranja dijelova automobila - Aygo u pure bijeloj boji možete i nakon više godina dizajnerski promijeniti.

Toyota je predstavila specijalno izdanje malog gradskog automobila Aygo u bijeloj boji i sa zanimljivom mogućnosti izmjene pojedinih dijelova na automobilu. Radi se o pure (čistoj) bijeloj boji karoserije kombiniranoj s kontrastnim srebrnim detaljima na prednjoj x-maski, prednjim blatobranima i stražnjem braniku. Čak su i 15-colni naplatci u bijeloj boji i s bijelim zaštitnim kapicama.

Toyota Aygo x-pure (1)

I u unutrašnjosti specijalne Toyote Aygo x-pure su prisutni bijeli detalji - umetci na središnjoj konzoli su u bijeloj boji, kao i prostor oko ručice mjenjača te ventilacijski otvori. Suprotno tome, instrumenti su uređeni u crnoj boji, dok je završetak ručice mjenjača u kromu.

Toyota Aygo x-pure omogućuje prilagodbu vlastitom stilu jer se više od deset dijelova na automobilu može zamijeniti istovjetnim opcijama u drugim bojama ili čak potpuno drugačijim dizajnom pojedinog elementa.

Aygo se inače nudi u tri standardne verzije x, x-play i x-wave te u tri specijalna izdanja x-cite, x-clusiv i ovaj x-pure. Novi Aygo x-pure u prodaju stiže krajem srpnja 2015.

Cijena za Toyotu Aygo počinje od 69.900 kuna za verziju x, verzija x-play košta od 73.900 kuna, x-wave od 90.900 kuna, a x-clusiv Aygo starta s cijenom od 86.900 kuna. Cijena za Toyota Aygo x-pure za sada nam nije poznata.
U ponudi je 1.0 benzinski motor snage 69 KS, u kombinaciji s ručnim 5-stupanjskim i automatskim MultiMode 5-stupanjskim mjenjačem, uz emisije CO2 od 88 odnosno 97 grama po prijeđenom kilometru.

Pročitajte detaljan test Toyota Aygo 1.0 VVT-i x-wave

Toyota Aygo x-pure (3)
Ključne riječi:
Aygo cijena specijalna edicija Toyota x-pure
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

UčitavamNa dan: 5. veljača 1878.

2-5-1878 Rođen Andre Gustave Citroen

Rođen Andre Gustave Citroen

Na današnji dan rođen je Andre Gustave Citroen. Nizozemsko-židovskog porijekla, Citroen je postao jedan od vodećih proizvođača automobila u Francuskoj.

vs