Vidiauto Zanimljivosti INFOZONA Najpouzdaniji proizvođač automobila je...

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 09.02.2016. 15:32

30.000 vozača u istraživanju 

Najpouzdaniji proizvođač automobila je...

Najpouzdaniji proizvođač automobila je...

Honda je proglašena najpouzdanijim proizvođačem automobila u istraživanju provedenom na više od 30.000 europskih vozača.

Istraživanje o pouzdanosti automobila provela je Organizacija potrošača i korisnika (Organisation of Consumers and Users (OCU) na više od 30.000 europskih vozača koji su ocjenjivali 178 različita modela automobila. Istraživanje je osmišljeno kako bi kupci novih vozila na temelju iskustava postojećih vlasnika stekli čim bolju sliku o vozilu kojeg namjeravaju kupiti.

Honda Civic_Sport

Honda Civic

U istraživanje su ušli svi kvarovi zabilježeni u posljednjih godinu dana. Na temelju njih izrađeni su indeksi pouzdanosti pomoću kojih je moguće odrediti vjerojatnost kvara kod istraživanih modela vozila.

Honda_CR_V

Honda CR-V

Honda je kao proizvođač zabilježila najbolji rezultat u pouzdanosti od 93%, uz napomenu da bi je čak 79% ispitanika preporučilo pri kupnji novog automobila. Po modelima, Honda je ponovno trijumfirala i to u kategoriji svestranih “utility” vozila sa svojim modelom Jazz koji je proglašen najpouzdanijim automobilom navedene kategorije. Pored Jazza i ostali Hondini modeli Civic, CR-V i Insight su zabilježili plasmane u top 10 najpouzdanijih automobila u svojim kategorijama.

Ključne riječi:
Civic CR-V Honda Jazz
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 24. rujan 1908.

9-24-1908 Prvi Model T

Prvi Model T

Prvi tvornički izrađen Ford model T završen je na današnji dan. Automobil je svoju pravu popularnost i slavu počeo stjecati tek 6 godina kasnije kada je uvođenjem proizvodnje na pokretnoj traci osjetno pojeftinio.

vs

.::.