Vidiauto Automobili Novi automobili na hrvatskim cestama Yaris Trend limitiran na samo 20 komada

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 23.04.2013. 20:56

Toyota 

Yaris Trend limitiran na samo 20 komada

Yaris Trend limitiran na samo 20 komada

Samo će 20 kupaca voziti ograničenu seriju Toyote Yaris Trend, a automobil je dostupan s 1,33 benzinskim i 1,4 dizelskim motorom.

Novi Yaris Trend specijalno je izdanje gradskog genijalca Yarisa, dopadljivog izgleda i interijera. Na hrvatsko tržište stigla je ograničena serija od samo 20 Yarisa Trend.

Yaris je jedan od najkompaktniji automobil u B-segmentu, pritom donosi dimenzije i iskoristivost vodeće u klasi. Vodeći je po krugu okretanja od samo 4,7 metara, što ga čini iznimno pokretljivim u zakrčenim gradskim ulicama te prilikom parkiranja. Pruža vrhunsku vrijednost za uloženi novac te je prvo vozilo u ponudi B-segmenta koje kupcima omogućuje narudžbu pristupačnih naprednih multimedijskih sustava - Toyota Touch i Toyota Touch & Go.

Nova ograničena serija Toyota Yaris Trend istaknut će se brojnim specifičnim detaljima i visokom kvalitetom. Posebnom trendy stilu pridonose stražnji krovni spojler, kromirani rubovi svjetala za maglu, kromirani pragovi vrata, kromirana vanjska ogledala te zatamnjen C stup čime je stvoren dojam lebdećeg krova vozila. Jačanje vizualne privlačnosti ostvareno je jedinstvenim 16-colnimaluminijskim naplatcima i atraktivnim stražnjim LED svjetlima.

New_Yaris_Trend_03_800

Zanimljiva unutrašnjost

Uz snažnu povezanost s dizajnom vanjske linije, novi Trend ima moderan crno bijeli interijer s detaljima narančaste boje. Kvaliteta je podignuta na viši nivo detaljima koji čine razliku; ručica mjenjača i ručne kočnice presvučeni su kožom s atraktivnim narančastim prošivom, bijeli detalji su na armaturnoj ploči, upravljaču i vratima dok su atraktivne presvlake sjedala jedinstvene upravo za Yaris Trend s biserno bijelim detaljima koji podsjećaju na kožu.

I već ovako bogatu opremu moguće je proširiti odabirom Yaris Trend+ opreme s: automatskim dvozonskim klima uređajem, tempomatom, zatamnjenim stražnjim staklima i hlađenim i osvijetljenim pretincem ispred suvozača.

Yaris Trend s 5 vrata, s benzinskim 1,33 motorom (99 KS, 6 brzinski mjenjač) dostupan je za 100.600 kn. Yaris Trend s 5 vrata i 1,4 D-4D motor (90 KS, 6 brzinski mjenjač) dostupan je za 120.000 kn.

New_Yaris_Trend_02_800

Trendy stilu pridonosi stražnji krovni spojler

Ključne riječi:
Toyota Trend Yaris
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

UčitavamNa dan: 9. prosinac 1963.

12-9-1963 Proizveden posljednji Studebaker

Proizveden posljednji Studebaker

Studebaker Brothers Manufacturing Company, osnovan tijekom civilnog rata, bio je najveći svjetski proizvođač kočija sa zapregom. Kada su stigli auti, Studebaker je postao poznati proizvođač automobila. Ipak, Studebaker nije mogao držati korak s konkurentima.

vs