Vidiauto Zanimljivosti INFOZONA Mijenjajte staru krntiju za veliki popust

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 16.01.2015. 09:47

Citroenova akcija Reciklirajte i profitirajte 

Mijenjajte staru krntiju za veliki popust

Mijenjajte staru krntiju za veliki popust

U prošlogodišnjoj Citroenovoj akciji zbrinuto je više od 200 starih vozila, a osim recikliranja starog automobila možete ostvariti i popust pri kupnji Citroena C3 i C-Elysee.

Citroen ponovo pokreće svoju ekološku akciju Reciklirajte i profitirajte koja za cilj ima pomlađivanje voznog parka u Hrvatskoj čija je prosječna starost oko 11 godina. Osim pomlađivanja voznog parka i pozitivnog djelovanja na očuvanje okoliša, akcija će pozitivno utjecati i na sigurnost u prometu.

Otkupljuju se stara, dotrajala vozila svih marki, registrirana i neregistrirana, a otkupljena vozila se recikliraju u suradnji Citroena i tvrtke C.I.O.S. specijalizirane za zbrinjavanje otpada. Svoje staro vozilo možete predati kod svih ovlaštenih distributera novih vozila Citroen u Hrvatskoj.

Citroen akcija recikliranje (2)

Želite li zamijeniti svoj stari automobil novim Citroenom C3 ili Citroenom C-Elysee ostvarit ćete i popust do 15.000 kuna na C-Elysee - model Citroen C-Elysee HDi dostupan je od 90.900 kn. Citroen C3 PureTech 82 BVM u ovoj je akciji dostupan od 79.900 kn na više, ovisno o opremi.

Citroen akcija recikliranje (3)

Gordana Brlek, generalna direktorica Citroen, DS i Peugeot izjavila je: „Nakon vrlo uspješne prošlogodišnje akcije, iznimno smo ponosni što ponovo pokrećemo akciju koja će utjecati na pomlađivanje voznog parka u Hrvatskoj, na sigurnost u prometu i pozitivno djelovati na očuvanje okoliša. Naime, Citroen se smjestio u sam vrh proizvođača automobila u pogledu niske emisije ispušnih plinova. Ekološka učinkovitost marke Citroen ne očituje se samo u ponudi hibridnog dizela na modelu DS5 i električnog automobila C-Zero već i u novim ekološki učinkovitim motorima kao što su PureTech motori i BlueHDi tehnologija! Na mnogo svojih modela, Citroen nudi i mikrohibridnu tehnologiju e-HDi sa sustavom Stop&Start, što također rezultira nižom potrošnjom i emisijom za 15%."

Citroen akcija recikliranje (4)
Ključne riječi:
C3 Citroën Elysee recikliranje vozila
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 24. lipanj 1900.

Promet u nacionalnom parku Yosemite

Oliver Lippincott na današnji je dan 1900. godine postao prva osoba koja je u nacionalni park Yosemite ušao motornim vozilom, točnije, tzv. Locomobilom.

vs

.::.