Vidiauto Novosti Najave Uskoro dvije nove izvedbe Toyote Corolle

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 27.02.2019. 06:25

Ženeva 2019. 

Dolaze dvije nove Toyote Corolle: Corolla GR Sport i Corolla Trek

Uskoro dvije nove izvedbe Toyote Corolle

Toyota će u Ženevi predstaviti dvije nove izvedbe Corolle, a riječ je o sportskom paketu opreme GR Sport te o Corolli TS Trek, koja je namijenjena za slobodno vrijeme.

Za Ženevu Toyota priprema još izvedbi nove Corolle, a obje bi mogle biti zanimljive mnogima. Corolla GR Sport dolazi u izvedbi s 5 vrata ili kao karavan TS, a odlikuje se 18-inčnim naplatcima, zatamnjenim stražnjim staklima, maglenkama, spojlerima i nešto drugačiju prednju masku.

Toyota Corolla GR Sport straga

U unutrašnjosti nas čekaju crna sportska sjedala, a moguće je naručiti i sjedala presvučena kožom, a tu su i šavovi s crvenim koncem na volanu, mjenjaču i na konzoli. Što se motorizacije tiče, u Corollu GR Sport je moguće naručiti samo u hibridnoj verziji, a prodaja kreće u siječnju 2020.

Toyota Corolla TS Trek

Toyota Corolla Trek je dobavljiva samo u karavanskoj TS inačici te je razvijena u suradnji s poznatim proizvođačem bicikala Trek. Corolla Trek je također dobavljiva samo s hibridnim motorima.

Toyota Corolla TS Trek_2

Corolla Trek u odnosu na standardnu TS inačicu od tla udaljenija dodatnih 20 mm, a tu su i zaštitne plastike oko čitavog vozila kako bi se naglasila robusnost. Tu su i 17-inčni aluminijski naplatci, zatamnjena stražnja stakla, maglenke i LED prednja svjetla.

Toyota Corolla TS Trek_3

U unutrašnjosti Toyota Corolla Trek donosi 7-inčni infotainment zaslon, posebna dvobojna sjedala i drvene umetke. Corolla Trek u prodaju kreće u kolovozu ove godine.

Ključne riječi:
Corolla GR Sport Hibridni Toyota Trek Ženeva Motor Show
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 14. travanj 1927.

4-14-1927 Proizveden prvi Volvo

Proizveden prvi Volvo

Na današnji dan 1927. godine u Goteborgu, Švedska, proizveden je prvi serijski Volvo, popularno zvan 'Jakob'. Volvo je nastao suradnjom Assara Gabrielssona i Gustafa Larsona.

vs

.::.